Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Byggnad Helios på Sunwing Kallithea Beach

Vi har booket 2 uger på Helios (2-rums family mod poolen). Vi vil gerne bo så tæt på poolen som muligt. Er der nogen der ved hvilket rum nummer vi bør ønske ? Det er i øvrigt 4 gang vi besøger Sunwing Kallithea - og vi elsker det :-) Dog er det første gang på Helios.

Kommentarer

 • Hej Anja!

  Jag kan bara hålla med dig, Sunwing Kallithea är en jättefin resort och jag förstår att ni åker dit i år igen!

  Jag har heller inte bott i Helios-byggnaden utan vi bodde i Athena-byggnaden när vi var där förra året men Helios ser mysigt ut så testar gärna det nästa gång!

  Jag har kikat lite på översikten som finns på Ving.se där man kan se hur rummen ligger för att se vilka som ligger närmast poolen.
  Jag tycker att lägenheterna med nr: 1501-1510 om ni bokat lägenhet med terass och lägenheterna med nr: 1601-1605 om ni bokat lägenhet med balkong ser ut att ligga bra, men kika gärna på länken nedan för att se mer hur de ligger och vad du tror skulle passa er!

  http://images1.ving.se/images/SiteID1/HotelOver...

  Jag hoppas att ni får en toppenresa när det är dax och att läget på lägenheten blir bra!

  Trevlig helg!

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej, när vi var där 2011 bodde vi på Helios fast i ett rum med terrass mot grönområde/parkering närmast hotellets huvudentre (nr 1702).
  Vår flygresa hem blev dock försenad o då fick vi disponera ett rum med balkong i några timmar på em...när jag tittar på kartan som Anneli länkar till var det gissningsvis rum 1611 eller 1612. Hursom, det rummet hade väldigt mysigt läge ut mot poolområdet o havet som skymtade i bakgrunden, ett läge att rek :)!
  Trevlig resa, Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma
 • Tak for jeres svar Gölin og Anneli. Vi har bedt om et af rummene 1601-1605. Gölin jeg er sikker på at 1611 og 1612 ligger rigtigt godt, men det er desværre ikke den rumstype vi har bestilt.

  Nu er der kun 39 dage tilbage :-)

  Anja
 • Hej igen Anja!

  Så bra, vi får hoppas att ni blir nöjda med läget som ni får!:-)

  Åh så härligt, nedräkning nu då! Nu längtar man verkligen efter sommar, sol, värme och bad!

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej Anja!
  Har ni varit på Kalithea ännu? Jag sitter och ska boka ett rum på Helios nu och funderar på 1601-1605. Var utsikten bra? Sol på balkongen eller skugga?
  skulle vara jättetacksam för ett snabbt svar :-)
  Mvh,
  Anette

  Anette
 • Vi er her nu i 1601 og det er rigtig godt. Kort vej til pool, minimarked og taxi. På billedet ser du udsigten fra balkonen

  Bifogade filer:  Anja Lønbo
 • I øvrigt er der aldrig fuld sol på balkonen, hvis man rykker på møblerne er det på alle tider af dagen muligt at finde skygge

  Anja Lønbo
 • Tusen tack för ditt snabba svar!!!
  Jasså det är så långt till poolen. På kartan ser det mycket närmare ut. Vi har nämligen en döv 2-åring som sover middag ett par tre timmar på dagen, så vi hade gärna haft nära till poolen så vi kan ligga där när han sover (med babyvakt så klart).
  Är där trappor/hiss i närheten av rummet så man kan springa upp fort?
  Hur är standarden på rummet?
  Hur varmt är där? Klarar en 2-åring av värmen, eller är där olidligt varmt?
  Än en gång ett stort tack för hjälpen <3
  Anette

  Anette
 • Hej igen!
  Där är även lediga Happy baby lägenheter på Athena ledigt. Vet du hur dessa är, eller hur långt ifrån poolen de ligger?
  Vi måste boka resan ikväll för rummen börjar ta slut.

  Anette
 • Hej Anette!

  Jag har bott i Athena-byggnaden, dock inte i Happy Babylght men när jag tittar på hotellöversikten och ser var de ligger och minns tillbaka så kan jag säga att de har ett bra läge närma poolen. Det beror ju lite på vilken lägenhet ni får av dem och vilken typ som var ledig - fanns 3 olika typer på hotellöversikten såg jag men tycker mig minnas att de som man ser närmast poolen på översiktskartan ligger närma och bra iaf!

  Jag skulle tro att för att vara garanterad att få en lägenhet närma poolen hade jag bokat Happy-babylghten mot pool på Athena, bokar du en 2-rumslägenhet på Helios är du ju inte garanterad just det rummet du önskar utan kan ju hamna i ngn av de andra lägenheterna av samma typ på området också.

  Jag vet inte hur standarden skiljer i de olika byggnaderna, kanske att efter ha bott i Athena och bara sett Helios "utanpå" upplever att Athena var ngt mer slitet men absolut helt ok och vi trivdes där, närma till allt!
  Athena är ju en lite högre byggnad och mer höghuskänsla än vid Helios som är mer utspritt som en liten by nästan.

  Vad nu än väljer att boka och bo då kommer ni garanterar att få det bra, det är supermysigt och fint överallt!

  Bifogar två ngt suddiga bilder. En lite inzoomad sådan där jag tror du kan se vad som måste vara en av Happy-babylägenheterna närmast poolen sett från solstolarna på Athena och en uppifrån vårt hotellrum som låg högre upp, men som enligt hotellöversikten på hemsidan hade Happy -babylägenheterna ungefär rakt under.

  Vill tillägga att detta är bara hur jag tror och minns det, inte 100 på att det stämmer helt så vill du vara helt säker och få mer info kontakta Ving per telefon eller på chatten kanske, den tycker jag är toppenbra!-:)

  Lycka till & ha en jättebra semester när det är dax!

  Hälsningar Anneli

  Bifogade filer:  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.