Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Val av rum Cala Bona Mallorca.

Hej!:-) Har en fråga Ang cala bona.  Vilken byggnad är lugnaste/bäst att bo i samt att vilken byggnad är det man ska undvika att bo i för att inte bli störd av nåt "party hotell" Som ja läste nånstans va högljutt hela natten typ.  Sen så va tror ni. Såg att turkiet resorna till sunwing  var väldigt billiga, är det risk att åka dit ? Eller e de helt lugnt  som de brukar vara. Mvh

Kommentarer

 • Hej Emely!

  Den lugnaste mest avskilda byggnaden på Cala Bona må nog vara Jasmin då den ligger längst bort från huvudbyggnaden då där finns inte något poolområde eller någon annan service/aktiviteter.

  Jag tror att det är Mimosa du tänker på när du nämner att man kan störas av partyhotell i en viss byggnad, tittar man på lägenhetsbeskrivningen på Ving.se står där att vissa lägenheter mot väg kan störas av närliggande underhållning.  Tror dock inte ni störs av just det ljudet om ni väljer lägenhet mot poolen men då har ni ju lite annat ljud från just pool-lek o dyl. klart men säkert lugnare kvälls/natttid i just det fallet då.

  När vi varit på Cala Bona har vi bott i huvudbyggnaden Bouganvilla och där har vi trivts jättebra, nära och bra till allt. Vi bodde i lägenhet mot berg/väg på försommaren för några år sedan och där var lugnt och skönt med härlig kvällsol, upplevde inget störande ljud alls. Lägenheterna mot pool hav är också fina!

  Gällande Turkiet och resor till Sunwing där så följer Ving alltid rekommendationerna från UD och det finns ingen avrådan om att man inte bör åka till Side där, sen får man själv känna efter vad som känns bäst för en själv tycker jag. Hotellet är iallafall väl värt ett besök, så fint och fräscht - ett av mina favoriter!

  Lycka till med semsterplanerna!-:)  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej Emely, 
  Ang din fundering kring Turkiet & Sunwing Side Beach tror jag priset beror på efterfråga. Om färre bokat går priserna ner.  Vill förövrigt tillägga att vi också gillar SW Side och som Anneli också upplevde det fräscht & fint. En av våra favoriter oxå. 
  Med vänlig hälsning, Emely
  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.