Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

SW Cala Bona eller SW Side?

Tänkte kolla. Vad rekomenderas  sunwing side eller sunwing cala bona? För å nackdelar 😀   tänkte även kolla detta med barnklubben. Som jag fatta är det lollo Bernie shower på kvällarna.  Men är det aktiviteter i miniland på dagarna oxå? Anmäler man de på förhand eller på plats.

Kommentarer

 • Hej,Jag har varit på Cala Bona men inte Sunwing Side. Jag tycker att Sunwinghotellet Cala Bona är bra för att det är bra planerat, show och restaurang nära varandra. Bra standard på maten. Bra läge på hotellet om man vill röra sig i området. Det brukar ligga listor i receptionen där man får skriva upp sina barn och anmäla dom till aktiviteter där barn över tre år kan vara utan föräldrar. När Mini land är öppet brukar de också ha mycket aktiviteter och då är föräldrarna med barnen. Vänligen, Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej Emely!
  Jag kan komplettera lite på Helenas svar. Jag har varit på både Cala Bona och Side och på frågan om vilket hotell jag rekommenderar vill jag säga; det beror på. Bägge hotellen är jättefina med sedvanligt utbud á la Sunwing som Helena beskriver. Cala Bona ligger väldigt fint precis vid havet men du har en bit till en riktigt bra strand. Side å andra sidan ligger inte lika vackert (en ganska stor väg utanför) men det är bara ca 500 m till en kanonstrand dit det går badbussar från hotellet med jämna mellanrum. Hotellet är det nyaste sunwing hotellet och följaktligen riktigt fräscht.
  I frågan om valet mellan dessa båda fina hotell beror det ju också ute på om du/ni föredrar eller är nyfikna på Spanien eller Turkiet. Mallorca är ju som ö helt fantastisk och dessutom med härliga Palma inom räckhåll. Side center är ett litet centrum med shopping och en del restauranger. Det fungerar att gå eller ta en taxi vilket är lätt att få tag i alldeles utanför.

  En faktor som kan spela in är ju ekonomin och då är det fördel Side. Prisbilden i Turkiet är en bra bit under Spanien och det märker du redan vid bokningen då själva resan generellt är ett par tusen billigare till Turkiet för en familj.

  Vad ni än väljer hoppas jag ni kommer få en fantastisk semester.

  Mvh Ronny
  Ronny Olsson Sunwingpappa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.