Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Havremjölk på Sunwing Makrigialos

Hej! Om en dryg vecka åker vi till sunwing Makrigialos. Vi har varit i kontakt med matambassadören men undrar över utbudet på supermarket. Vet ni om det finns havremjölk att köpa där? Finns det ngn mjölk-och sojafri glass att få tag på? Eller gör de egen "glass" med frusna frukter?
Tacksam för svar!
Mvh Cecilia

Kommentarer

 • Hej Cecilia!

  Jag tänkte tyvärr inte på om de produkterna du frågar efter fanns att köpa på hotellets minimarket men vanliga isglassar brukar alltid finnas om det skulle kunna funka! Det kanske är värt att prova att kontakta hotellets matambassadör igen, kanske han/hon en uppfattning om havremjölk etc. finns att få tag på i affären.

  Vad jag annars kan tipsa om är smoothie/juicebaren J.O.S som ligger på hotellet, så om inte det går att få tag på någon glass som fungerar så finns det fräscha fruktdrycker som kanske kan vara att alternativ iallafall!

  Hoppas det löser sig bra och att ni hittar lite alternativ!
  Önskar er en underbar vecka på Kreta!:-)

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Tack Anneli!
  Jag har varit i kontakt med mataambassadören men fick inget svar om just det. Vi får leva på hoppet En del mat ska vi ha med oss men mjölken är så tung o otymplig!
  Tack för svaret!
  Cecilia

  Cecilia
 • Hej igen,

  Mailade hotellets reception och frågade och tyvärr fanns det inte någon havremjölk att köpa i minimarketen. De trodde ev att det fanns att få tag på i Lerapetra el Sitia, de större städerna men de ligger ju en bit bort! Men då vet ni iallafall!

  Ha en fortsatt bra dag!:-) / Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Tack för din omtanke o extra jobb! Konstigt att jag inte kunde få svar när jag frågade.... Tack än en gång!

  Cecilia
 • Kanske att missades om det var fler frågor men det var via hotellets reception och deras chatt/mailfunktion som du når via Ving.se https://makrigialos.sunwing.net som jag fick svar, kan tänka mig att det kollade med supermarketen direkt för att
  få svar. -:)

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.