Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hålla igång på semestern - Sunwing Kallithea Beach.

****Hej!
Vi är ett träningssuget par som har bokat Sunwing Kalltihea Beach med våra barn som är 4 och 6 år. Vi undrar vad det finns för motionsalternativ för oss? Vi vill både göra roliga, sportiga aktiviteter men barnen men också träna var och en för sig och kanske tillsammans om det finns möjlighet för barnen att föra något annat just då?

Tack på förhand
Karin och Tobias

Kommentarer

 • Hej Karin & Tobias!

  Så roligt att höra att ni ska åka till Sunwing Kallithea, vi var där i våras och jag kan garantera att ni kommer att trivas!

  Semestern är ett utmärkt tillfälle att träna och röra på sig och hotellet erbjuder många olika alternativ både för hela familjen och för er vuxna.

  Till att börja med vill jag nämna den slinga som finns utmärkt runt hotellområdet, den är inte så lång men har nivåskillnader så några rundor gång/jogging där blir ett bra träningspass.

  Sunwing Kallithea har också ett gym där du kan träna utan kostnad på egen hand och även en fitnesslokal där duktiga instruktörer håller i olika träningspass. Vissa pass erbjuder också möjligheten att träna tillsammans förälder och barn. Vill ni ha en stund för er själva så passa på att träna medans barnen har roligt på en aktivitet i miniland. Barnen är i tryggt förvar och skulle det vara något har personalen ert telefonnummer och tar reda på var ni är så att de kan nå er.

  Nästan dagligen är det även aktiviteter omkring pool/hotellområdet också som t ex. vattengympa, volleyboll och fotbollsturneringar och mycket mer. Det finns också en tennisbana och en minigolfbana som tillhör hotellet, rack och bollar finns att låna mot en liten avgift.

  Vill också rekommendera er att ge er ut utanför hotellet och upptäcka ön på cykel. Detta är kanske något som är enklast att göra en och en medans resten av familjen tar det lugnt vid poolen. Personalen i receptionen hjälper er att hyra cykel efter ert önskemål, i vårt fall fick vi den levererad direkt till hotellet vilket var mycket smidigt, de hjälper er även med kartor och exempel på vägar ni kan ta för att få en bra motionsrunda.

  Bifogar en länk där ni kan läsa lite mer om träningsmöjligheterna på hotellet: 

  https://www.ving.se/grekland/kallithea/sunwing-kallithea/traning?keyword=sunwing+kallithea&matchtype=e&gclid=CLG_ie6d8NUCFYzKsgodB5MBXg


  Jag hoppas att ni får en underbar semester!

  Hör gärna av er igen om ni har fler funderingar eller tankar kring detta eller Sunwing Kallithea i övrigt!

  Med vänlig hälsning Anneli


  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej,
  Vi har också varit på Sunwing Kallithea Beach och det är ett jättefint ställe! När jag var där tog jag det väldigt lugnt så det är bra att Anneli hade så många bra tips på aktiviteter ovan. Några i sällskapet jag reste med tillbringade mycket tid med att snorkla. Ganska långt ut i havet fanns det ett grund dit dom tog sig och stod där och vinkade in till oss på stranden. Flera i sällskapet köpte simfötter och snorklar och roade sig där ute flera av dagarna. Hoppas ni får en aktiv toppensemester!
  /Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.