Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur är träningsmöjligheterna på Sandy Bay Beach?

Vi har tänkt att träna mycket under vår tre veckors semester på Sandy bay beach i maj.
Vad tycker ni om gymmet och sats klasserna?
Hur är möjligheterna till löpning?

Kommentarer

 • Hej Cattis.

  Vad härligt det låter med tre veckor på Cypern och träna på sin semester är ju underbart om tid finns.

  Löpning omkring och runt Sandy Bay är jättebra. Det finns en strandpromenad längs havet på drygt 2km som går till Aya Napa sedan går det ju ta en tur i staden om man vill springa längre.
  Vad det gäller gymet så kan jag tyvärr inte svara på det då vi höll oss utomhus men vattengympan ledd av Sats instruktörer var jättebra. Vissa pass tuffare än andra beroende på instruktör och man väljer ju själv om man vill ösa på allt eller inte.

  Minns också att Sunwing Sandy Bay har bra bassäng för motionssim dvs en pool endast för simning och ingen lek vilket jag uppskattade mycket.
  Ett morgon pass i poolen innan frukost och med solen på väg upp var en av många fina minnen från Cypern.
  Önskar er en toppen semester!

  Mvh Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma
 • Hej! Vi var på Sandy Bay förra året och jag var med på några sats-klasser. De höll hög klass och lokalerna var fräscha vad jag kan minnas! Jag har för mig att man skulle skriva upp sig på passen i förväg (i spa-receptionen) så kolla gärna det!

  Ha det så skönt på Cypern, ni kommer inte att bli besvikna!

  Sanna
 • Hej,
  Det är finns alla möjligheter till träning på Sandy Bay. Har varit där flera gånger. Dels finns en pool som bara är till för att simma (ingen lek). Det är inte jättelånga banor, kanske 20 m, men vill man nöta längder går det utmärkt.

  De har även vattengymnastik ett par gånger/vecka som är helt ok.

  De Sats-klasser jag varit med på håller samma standard som i Sverige. Vill minnas att man måste skriva upp sig och det kan vara hårt tryck på populära klasser så skriv upp på morgonen. Fräscha lokaler och bra ledare.

  Gymmet har 2-3 löpband, vikter och lite andra maskiner, kommer inte ihåg exakt vad. Absolut helt ok! Fräscha lokaler och maskiner.

  Vill man springa eller PW'a ute finns den underbara strandpromenaden som går ändra från Nissi Beach in till hamnen i Ayia Napa. Ta med vatten för det kan bli ganska varmt även på morgonen.

  Sen brukar det arrangeras fotbollsmatch flera gånger i veckan (för alla åldrar), vattenpolo i bassängen mm. Tennisbana finns också har jag för mig, dock inget jag provat själv.

  //Annica

  Annica
 • Jag befinner mig på
  sandy bay beach nu och träningsutbudet är toppen, precis som ni svarade. Bra gym, duktiga instruktörer på pass o bra pool att simma i. Vi är så nöjda!

  Cattis
 • Say, you got a nice forum post.Thanks Again. Keep writing. Espinoza

  WilliamChit

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.