Till senaste kommentaren

Frukost – Sunwing Kallithea Beach

Hej,
Vi har bokat en resa till Kallithea i sommar. Vi kommer bo på Helios men vårt resesällskap på Ariadne. Kan vi äta frukost tillsammans eller ”tillhör” vi två olika frukostmatsalar? Måste man isådanafall äta i ”sin” matsal eller kan man välja den andra?

Kommentarer

 • Hej Anna,

  Ni tillhör två olika frukostmatsalar och man uppger rumsnummer och blir avprickad när man kommer dit.

  Frukosten är ju likvärdig på båda ställena så testa att fråga om det går att lösa så att ni kan äta tillsammans med ert resesällskap.

  /Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej Anna,

  Nu vet inte jag hur stora era familjer är dvs hur många barn & vuxna som är i resesällskap men när min familj (5p) besökte Rhodos & SW Kallithea men våra vänner (4p) bodde vi oxå i oliks delar & tillhörde olika frukostmatsalen vilket faktiskt inte alls var något negativt.
  Vi åt alla luncher & middagar ihop & just på morgonen kanske ni har olika rutiner, vissa vill sova ut andra gå upp tidigt osv.
  Att resa utan att anpassa varje minut (familjen kan räcka ibland) är också semester.
  Vi träffades vid poolen eller stranden efter frukost & det var perfekt även om vi älskar våra vänner så kan de ibland vara bra för alla att få en liten paus.

  Ni kan säkert fråga på plats (som Helena skrev) om ni får byta. Men tror inte ni behöver vara oroliga, ni kommer få tid att umgås ändå.

  Önskar er en härlig senester!
  Med vänlig hälsning, Emely
  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.