Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Fråga om utbud på Kallithea Helios

Hej! Vi har bokat SW Kallithea till nästa sommar och är lite nyfiken på utbudet. Family lounge, är det en typ av bar? Vilka öppettider har denna i så fall? 
Samt, har bufferestaurangen take away?

Kommentarer

 • Hej,
  Vad kul med Sunwing Kallithea nästa sommar. Härligt att ha något att se fram emot.
  Jag vet inte var du har läst om Family Lounge, det är inget jag känner till på rak arm, har du någon länk till var du har läst om det?

  Bufférestaurangen har inte take away. Take away mat kan man hämta på Costas Kitchen. Perfekt på ankomstdagen när man är lite trött efter resan, att hämta mat till rummet när man kanske snabbt vill göra sig iordning och gå ner till poolen sen.

  Återkom om du hittar länken så hoppas jag att jag kan hjälpa till lite mer.

  vänligen,
  Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • https://www.ving.se/grekland/kallithea/sunwing-kallithea/mat-dryck 
  Här står det om loungen nästan längst ned 😀 
  Vad synd på take away, tänkte främst på frukosten då det är skönt att käka på rummet istället för att alla behöver klä sig för att gå ned till restaurangen. 
  En ytterligare fråga: JOS, är något på deras meny inkluderat i all inklusive?
  Tack för dina svar!
  Solochbad
 • Hej igen,

  Tack för länken. Nu ser jag vad du menar. Vi hängde aldrig där. Det är en lounge mellan receptionen och bufférestaurangen. Vi gick mest förbi på utsidan, men det var ganska många som satt där och tog något att dricka, verkade vara lite lugnare där. Vi var mest vid barnaktiviteterna och sen på vår egen balkong.

  Frukosten är inte take away. Om ni tycker att det är skönt att sitta på balkongen och käka i lugn och ro så går det ju att gå ner och handla, både på mini market och så finns det en större affär en liten bit bort. Det pasar extra bra om man vill ha en mindre, lite enklare frukost. Men vi har varit nöjda med frukostbuffén, det finns både den klassiska varma maten och bra grönsaker och frukt. Utöver mackor och yoghurt med tillbehör. Det finns mycket att välja på.

  JOS är inte med i all inclusive.

  vänligen,
  Helena


  Helena Zetterquist Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.