Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Förslag på Sunwing hotell?

Hej, önskar få tips om Sunwing hotel....
Våra önskemål:

 • 1 vecka i september 2016
 • inte för lång transfertid
 • rutchkanor i poolen
 • EJ Turkiet!

Har Ni några tips med våra önskemål?
Tack på förhand!

Kommentarer

 • Hej,
  Då passar Sunwing Kallithea perfekt. Jag har varit där två gånger och gillar det jättemycket. Första gången var en septemberresa och vi hade väldigt varmt och skönt, varmt i havet. Var där senast i somras (då i juli) och det är inte särskilt lång transfertid och det finns rutschkanor i poolen. Superhärligt och stort hotellområde. God mat och många aktiviteter för barnen.

  /Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej och tack för ett snabbt svar!
  Det är faktiskt detta hotellet vi funderade på
  Vi var på Kanarieöarna på Sunwing i september och var jätte nöjda men vår pojk som iår blir 5 år önskar rutschkanor därför är det i get alternativ denna gång, och Turkiet har vi besökt flera gånger.
  Har en fråga till då angående detta hotell, vilket område rekommenderar Du?
  Gärna tips på rum eller lägenhet oxå?
  Vilket upplever Du som bäst läge, Royal eller Lollo Bernie svit?

  Maria
 • Glömde fråga om slutet på september-början på oktober är ok? Ca värme och grader i vattnet?

  Maria
 • Hej,
  Vi har också en liten kille som var fem när vi var där och rutschkanorna nyttjades flitigt 😀
  Vi bodde i huvudbyggnaden Athena. I ett Royal Family rum. Jag sitter och tittar på kartan på hemsidan och konstaterar att det måste ha varit i rum 151. Då hade vi en stor balkong och det som var så bra var att det var tak över halva balkongen, vilket var perfekt, då kunde vi vara ute utan att behöva vara i solen hela tiden.

  De Lollo & Bernie sviter som jag såg var de som låg i Helios delen. De såg väldigt trevliga ut, fräscha och stora. De låg på markplan och det finns ju för och nackdelar med det, men personligen tycker jag att man har alldeles för mycket insyn om man bor på markplan ut mot området. Men när jag gick förbi där vet jag att jag tänkte på att de var väldigt fina.

  Tittade på vädret på nätet och där står: Medeltemperatur september 29 C° och i oktober 25 C°. Medeltemperaturen i havet är 23 C° för september och 21 C° för oktober. Det år vi var där i början av september var det mycket varmare i havet, men det kan man ju aldrig veta innan.

  Hoppas att ni hittar ett fint rum och får en varm och skön resa 😀

  vänligen,
  Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej Maria,

  Vet inte om ni bestämt er för Rhodos & Sunwing Kallithea denna gång men oavsett så vill jag även tipsa om Cypern & Sandy Bay om inte annat kanske det kommer fler tillfällen att resa bort.

  Vi var på Cypern 1v i mitten av september & vädret var helt underbart.
  Har även besökt Cypern sista veckan i september och hade då tom ännu varmare, närmare 35 grader de 1a dagarna. Tittar man på Vings väderprognos säger den ca 32 i september & ca 28 i oktober. Vattnet 27 respektive 25.

  Transfertiden är inte jättelång, 50min & det vi uppskattar då man reser till Sunwing Resort är just direkt transfern. Så man slipper passera andra hotell innan.

  Vilket land ni än väljer att besöka så önskar jag er en härlig semester!

  Mvh Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.