Till senaste kommentaren

Förbokade solstolar på Sunwing?

Jag har noterat att Ving numera erbjuder en möjlighet att boka solstol vid poolen i förväg på vissa hotell, t.ex. Sunwing på Teneriffa. Jag har också läst i recensioner att en hel del stolar står tomma och men då inte får användas eftersom de är bokade. Jag undrar lite med anledning av det här:
- Är det många som bokar det här i förväg, d.v.s. så att det faktiskt innebär ett problem att få en stol om man inte valt att göra det?
- Är det nån som vet ungefär vad det kostar om man nu skulle välja att göra det - har inte lyckats hitta någon uppgift om detta.
- Vad tycker ni, är det värt pengarna? 
Frågorna gäller inte något specifikt hotell eftersom jag inte bokat ännu, så erfarenheter från olika Sunwing är intressanta.
Tack på förhand!

Kommentarer

 • Hej Pernilla,

  Vi har själv aldrig utnyttjat detta men vet att vi fått erbjudandet och att det då rörde sig om 280 kronor/per solstol för totalt 7 dagar. Vågar inte säga om priset varierar mellan hotellen.

  Vet inte hur stor andel av Vings gäster som utnyttjar tjänsten men kan tänka mig att det finns de som tycker det är smidigt att ha sin förbokade stol och därmed inte behöver stressa och jaga solstol de första de gör på morgonen. Dock så är min uppfattning att det endast är ett begränsat antal stolar som är bokningsbara men det är just min uppfattning så här får Ving komplettera med svar på hur det fungerar.

  Vi själva tycker att det är trevligt att variera lite mellan pool, hav och gör gärna lite utflykter på resmålet så för vår del har det inte varit aktuellt att boka solstolar i förväg.

  Hälsningar Anneli
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej Pernilla,

  Vad härligt att du funderar på att boka ett Sunwing Family Resorts!

  Cirka 10-20% av hotellets totala solstolsvolym ligger ute till försäljning på de hotell där man kan förboka solstolar. Med tanke att det är max 20 % av solstolarna som är förbokningsbara bör det inte vara svårt att få solstolar om man väljer att inte förboka.

  Enligt återkoppling från kunder som bokat detta tillval tidigare är det mycket uppskattat och värt perngarna.

  Med vänlig hälsning Pernilla 

  Pernilla Lundström

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.