Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Temperatur – för hett på OBC Cypern i juli?

Vi har fastnat för OBC Cypern och OBC Kreta och har svårt att välja mellan dem båda. Det som avskräcker med OBC Kreta är transfern och på Cypern är det värmen. Det ska skilja ca 5 grader mellan de två och om jag förstått det rätt så blåser det mer på Kreta. Våra barn är bara 1.5 och 3.5 år när vi åker men vi har iofs inte tänkt bada när stolen står som högst. Men, är det FÖR hett i juli? Såklart individuellt, men vad har ni för erfarenheter? Kan man inte njuta för man kokar? 😀 Vi kommer främst befinna oss på hotellet med max en utflykt någon eftermiddag in till byn.

Kommentarer

 • Hej Sanna!

  Vi var på Cypern och Sunwing Sandy Bay i månadsskiftet juli/augusti både 2015 och 2017. Det är varmt då och jag som annars inte badar särskilt gärna har badat mycket då man behövt svalka sig ofta. Vi har dock inte upplevt det som jobbigt utan haft solstolar i skuggan/under parasoll, badat mycket och tagit en siesta och pausat en stund på rummet mitt på dagen.

  Vi har besökt OBC Kreta i slutet på juni och då var temperaturen som sig bör ngt lägre men vi hade det ändå varmt och skönt.
  Transfern dit gick bra, mycket bättre än vad jag förväntat mig och vi upplevde inte den alls så jobbig som jag trodde vi skulle göra. Vi åkte ett em/kvällsflyg dit så sov/vilade lite allihop i bussen till hotellet och samma sak på vägen hem. Avskräcker transfern ändå kanske hyrbil kan vara ett alternativ för er då ni därmed kan ta det i er egen takt, vet vissa som gjort det och tyckt det varit bra! 

  Vilket ni än väljer är det två fina resemål som ni garanterar kommer att trivas på. Fundera lite och återkom gärna om ni har fler frågor!

  Trevlig helg!
  Med vänlig hälsning Anneli
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.