Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Fickpengar sunwing inclusive

Hej!
I augusti åker vi till Kallithea, och har en omöjlig fråga 😀 Vi kommer att ha matpaket sunwing inclusive och undrar hur mycket pengar (på ett ungefär) vi behöver ha med oss. Vi är två vuxna och 3 barn (bebis, 3 år, 5 år). Vi tänker att vi mest kommer vara på hotellområdet men förmodligen en utflykt med båt också. 
Sen undrar jag om någon vet vad det kostar att hyra vattenskoter på stranden vid hotellet?

Kommentarer

 • Hej,
  Vilken bra fråga. Som du också skriver är den ju omöjlig att svara i kronor kanske eftersom det handlar om hur mycket man köper.
  Det är inte direkt billigt på hotellområdet, men det är inte heller "Stockholmspriser".

  En stor kanelbulle kostar t.ex. € 2.80 och en smoothie € 4.90 på JOS. Så om man vill fika en dag och handlar varsin bulle och varsin smoothie så drar det ju iväg till € 30,80. Men om man köper EN stor kanelbulle och gör kaffe på rummet så blir det inte särskilt dyrt,
  Hele menyn för JOS hittar du här och du får en överblick över priserna.

  https://kallithea.sunwing.net/food-beverage/jos/

  Beträffande maten så bifogar jag länken till Take away menyn från Costas Kitchen här. Då ser du ungefär hur mycket det kostar beroende på hur mycket man beställer. Och de dagar man vill dela på en pizza blir det ju billigare än om alla ska ha varsin 😀

  https://kallithea.sunwing.net/food-beverage/costas-kitchen/

  Det finns ju en Lollo och Bernie butik och där kanske några i familjen vill lägga lite pengar ... Om man går till nöjesdelen och spelar eller hyr minigolfklubbor på kvällen så kostar det också.

  Vill man hyra solstolar så blir det också några euro per dag.

  Beträffande att hyra vattenskoter så vet jag inte vad det kostar det. Hittade ett annat uthyrningsställe och där stod det €50 för 15 min. Vi har hyrt för några år sedan på Kreta och det var någon liknande summa då, så kring femhundringen skulle jag tippa.

  Sammanfattningsvis så kan man väl säga att det drar iväg lite om man är fyra stycken och äter och fikar ute ofta, vill hyra vattenskoter, solstolar och shoppa. Men det behöver inte bli jättedyrt och man behöver inte lika mycket fickpengar om man tänker till och fixar lite mellis/fika och måltider på rummet. Det finns mycket att roa barnen med som inte kostar något, bad och miniland och kvällsshower räcker långt.

  Hoppas att ni får det jättebra.

  vänligen,
  Helena Z
  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej Sofia, 
  Det är en svår fråga att svara på som Helena säger men för att ge dig en riktning... vi var på Kallithea nu i slutet av maj och utöver inclusive matpaket som vi oxå hade spenderade vi ca 3000kr ex shopping & taxfree. Det var mestadels mat, glass & dricka mm på hotellet. Vi åt en middag i en annan by som vi tog taxi till men vi lagade ingen mat på rummet. Vi är också 5 i familjen med en tjej på 7år & tvillingar på 3år. Det blev den del Lollo & Bernie aktiviteter samt glass & hyra av solstol några ggr. Men detta är väldigt individuellt så klart. Man klara sig på 1500-2000 om man lagar lite mat på rummet de dagar man inte har buffé & inte överkonsumerar i godsaker mm. Hoppas det gav er en hint iaf. Trevlig resa!
  Med vänlig hälsning, Emely
  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.