Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Fanabe Beach barnklubb

Hej! Vi ska till Fanabe Beach på söndag 10/1 och jag undrar hur det funkar med Lollo & Bernie o andra aktiviteter? Föranmälan eller drop-in på plats? Våra tjejer är 6 och 8 år; vad kan passa då?

Kommentarer

 • Hej Catarina,

  Vad härligt med en vecka på Teneriffa.
  En del Lollo & Bernie aktiviteter behöver man anmälas till & detta gör man själv i en pärm som finns i receptionen. Ca 1v innan finns aktiviteterna bokningsbara.
  De som kräver anmälan kostar 7 € och detta sätts på rummet och betalas när man checkar ut.

  De som är kostnadsfria behöver ingen anmälan. Tänk på att vissa är mycket populära så kolla så fort ni kommer fram vad som kan verka extra kul. Vår dotter på 5,5 år tyckte Spookie Night (kvällsaktivitet) & ministrars med uppträde på scenen samma kväll var de bästa men Lollo alt Bernies födelsedagskalas är mycket populärt och omtyckt.

  Ni kan se schemat över aktiviteterna en vecka framöver på nätet redan nu, kolla på
  http://fanabe.sunwing.net/holiday-planner/

  Vad det gäller ungdomar från 8 år så finns Teen Lounge, där det ordnas med många aktiviteter 5 dagar/v. Till skillnad från aktiviteterna för de yngre är det flesta för de äldre barnen kostnadsfria och behöver heller inte bokas i förväg.

  Jag är säker på att ni hittar något som passar er och era tjejer.
  Trevlig semester i värmen!

  Mvh Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma
 • Tack så mycket för svaret! Bra att kunna se vad som händer framåt, har inte sett denna på Vings sida, dock. Då kan vi kolla vidare :-) Jättebra tips! Med vänlig hälsning Catarina

  Catarina

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.