Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Fakta om Sunwing Arguiniguin

Åker till Sunwing Aguineguin i september och önskar lite info.
Hur är poolområdet för en 5-åring? Uppvärmda pooler?
Har valt Royal lägenhet, hur är dom?
Hur brukar vädret vara?
Tips på shopping och hur man lättast tar sig dit?
Maten på hotellet?
Många frågor och hoppas på många svar:-)

Kommentarer

 • Hej,
  Vad trevligt med Kanarieöarna.
  Vi var där 2013 och hade det jättetrevligt.

  Vi bodde i ett Royal Family rum och är jättenöjda. Det var fint, fräscht och välplanerat. Vi satt mycket på balkongen och där hade vi fin utsikt.

  Maten
  På Miguels kitchen var det bra och god mat. Buffén var helt okej. Frukosten kändes lite ocharmig, vet att min sambo hade önskat lite roligare brödutbud. Men den var okej och framförallt känns det bekvämt att gå ner och äta utan att behöva planera, handla och diska. Ett par kvällar gick vi till Radisson Blue hotellet som ligger i närheten där var det väldigt bra mat.

  Poolområdet
  Vår son var nästan tre när vi var där och vi tyckte att poolområdet var stort och passade oss bra.

  Shopping
  Resmålet är inte direkt någon shoppingdestinstion. Det finns en liten galleria med några få klädaffärer på promenadavstånd, i en av butikerna fanns lite Zara-kläder. Det finns någon beautyaffär med parfymer och lite andra småbutiker. Men utbudet är inte stort. Priserna är väl ungefär som hemma.
  Det finns en stor affär, tror det är ett SPAR en bit bort. Vi har varit till Puerto Rico och Mogan också men även om det finns en hel del småaffärer är det inte så mycket shopping.
  Jag har tyvärr inte varit där i september och kan inte svara på hur vädret är då.
  Hoppas att ni får en fin resa!
  Vänligen,
  Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej Maria,

  Vad härligt med en resa framåt höstkanten att se fram emot.

  Vi besökte Gran Canaria och Sunwing Arguineguin i oktober för ganska många å sedan och 2009 åkte vi till Puerto Rico i mitten av oktober och båda dessa resor minns jag som varma i oktober. Så i september är väl vädret tom något varmare.
  När vi besökte Puerto Rico hade vi ca 27-30 hela veckan, dvs mycket härligt väder morgon som kväll.

  Ett annat restips jag kan ge är en jättefin strand som ligger i Amadores, stor, barnvänlig, långgrund, modern med många solstolar, duschar & toaletter samt ett flertal restauranger runt om.
  Från Puerto Rico kunde man gå dit längs en vacker strandpromenad längs bergen men smidigaste från Sunwing Arguineguin är taxi men även båt kan vara ett alternativ.

  Jag tyvärr inte ge några bra restaurangtips i Puerto Rico då vi gick bet allt för många kvällar. Ingen vidare matkultur för den som uppskattar god mat. Själv uppskattar jag maten på Sunwing väldigt bra men det är alltid kul och trevligt att uppleva något annat också.

  Önskar er en härlig semester.
  Mvh Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.