Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Erfarenhet av poolaccess på Sunwing Sandy Bay

Är det någon som har bott i rum med poolaccess i block 5/6 på Sunwing Sandy Bay på Cypern, och kan dela med sig av erfarenheter och åsikter?

Kommentarer

 • Hej Jennie,

  Jag gissar på att ingen av oss har direkt erfarenhet av den poolaccess på Sandy Bay som du efterfrågar o att det är därför vårt svar har dröjt.

  Jag var själv på Sandy Bay år 2002 så tyvärr har jag ingen uppdaterad kunskap. Min erfarenhet från andra Sunwing och deras poolaccess är att det känns som ett lyxigt komplement till ett vanligt rum. Bra att ta hänsyn är hur små barn man har och således hur avslappand man känner sig med den direkta närheten av vattnet från rummet. Något annat kan vara hur och när man vill utnyttja poolaccessen och således om man har några önskemål om när man önskar att solen ska skina där - morgon/kvällssol eller mitt på dagen?

  I väntan på om någon annan kommer med en uppdaterad erfarenhet kanske det kan vara värt att kika in resortens karta och väderstreck och se efter vad som känns som ett bra läge för er.

  Hälsningar, Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma
 • Hej Jennie,

  Vi besökte Sunwing och Sandy Bay 2012 och dessa rum renoverades efter 2012 och möjlighet till poolaccess fanns alltså inte på Sandy Bay när vi var där. Men som Görlin säger så bör man fundera på när man vill använda möjligheten med direkt anslutning till en egen/delad pool direkt nedanför sin terass.

  Vi besökte Sunwing Kamala i Thailand 2011 och där fanns då ett antal rum med poolaccess vilket jag upplevde som en extra lyxig möjlighet på en för övrigt härlig semester.
  Vet man med sig att ens barn älskar poolen och är något äldre och behärskar vatten eller om man själv är ett vattendjur och uppskattar en simtur på morgonen innan frukost, kanske ett sent eftermiddags dopp eller rent av vill ta del av en mindre och eventuellt lugnare pool liten bit från det stora poolområdet, så tror jag att ett rum med poolaccess skulle passa jättebra.

  Önskar er en trevlig resa när det väl blir dax.
  Mvh Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma
 • Hej

  Vi har inte bott i block 5/6 utan bodde i block 9 nu i maj 2015.
  Vi tyckte det var toppen, bästa boendet någonsin.
  Vi gick förbi block 5/6 och det man skall tänka på är att det ligger lägenheter på båda sidor om poolen som har tillgång.
  Block 9 så har man ingen granne mittemot vilket vi uppskattade.

  Victoria
 • Hej Jennie!

  Du har redan fått en del tips och idéer kring poolacess här ovan så jag ska bara inflika lite kort med mina reflektioner.

  Jag har inte bott i lägenheterna med poolaccess på Sandy Bay men spanat in dem utifrån och de ser väldigt trevliga ut.

  Precis som Victoria skriver så ligger det lägenheter på motsatta sidan också så jag skulle gissa på/det ser ut som att det är ca 10 lägenheter som delar på den avlånga poolen. De i block 5 har eftermiddags/kvällssol och de i block 6 morgon/förmiddagssol. Terassen i sig ser mysig ut med solstolar, korglampa och ngn planterad växt på, ser inbjudande och fräsch ut helt enkelt. Varje lägenhet ser dessutom ut att ha tillgång till en egen utedusch.

  Jag har också gått förbi lägenheterna med poolaccess i block 9 och de ser väldigt trevliga ut. Något lugnare och lite mer "privat" här kan jag tänka mig, dessa lägenheter ligger närmre stranden. Som Victoria skrev så delar man ju här inte lägenhet med lika många som vid block 5/6.

  Funderar ni på att boka en lägenhet av denna typ på Sandy Bay hade jag inte tvekat, de ser riktigt härliga ut allihop.

  Sunwing Sandy Bay är för övrigt ett riktigt toppenhotell!

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej igen

  Bifogar kort från "vårt" rum i block 9.
  Vi hade sol hela dagen vid poolen, på eftermiddagen skuggades terassen.
  Kortet är tagit vid 16 tiden.

  Med vänlig hälsning
  Victoria

  Bifogad fil:

  Victoria
 • Ni som har bott på block 9, hur djup är poolen?
  Vi har precis bokat en resa för nästa sommar och då kommer vår dotter vara 3,5 år.

  Tacksam för svar!

  Persdotter
 • Poolen vid block 5/6 är 130cm djup, gissar på att det är samma i block 9. Kolla med Vings kundtjänst för säkerhets skull.

  Jennie
 • Hej!

  Precis som Jennie säger så verkar det vara så att de privata poolerna är 130 cm djupa i både block 5/6 och block 9. Läs här om du vill veta mer om poolerna och mått i dem: https://www.ving.se/cypern/ayia-napa/sunwing-san...

  Hälsningar Anneli


  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.