Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Resa ensam med barn, vilket hotell är prisvärt och rekommenderas?

Vilket hotell är det bästa för en vuxen och tre barn i åldrar 7,8 och 9? Tänker mig inte det dyraste av alla. (Long beach var fantastiskt men för dyrt denna gång).

Kommentarer

 • Hej Sanna!

  Nu vet jag inte riktigt om du menar att det är ett prisvärt Sunwing du är ute efter eller om du kan tänka dig något annat hotellkoncept också, men eftersom jag verkligen gillar Sunwing så kan jag rekommendera dig det!

  Vill man komma lite billigare undan så tycker jag att man kan hitta bra priser i maj och fram till skolorna slutar eller precis när skolorna börjar i augusti igen, när det inte är högsäsong alltså.

  Att åka till ett Sunwing blir ju ofta ett väldigt prisvärt alternativ i längden då barn under 12 år äter gratis ur Lollo & Bernie's buffé, mina barn har alltid uppskattat maten som serveras där.

  Ni kan ju också välja att åka till ett land som har en bra prisbild, ex. Turkiet. Här finns två fina Sunwing resort - Side East Beach: https://www.ving.se/turkiet/side/sunwing-side-ea...
  och Side West Beach:
  https://www.ving.se/turkiet/side/sunwing-side-we...
  Jag har varit på Side East Beach och tyckte mycket om det hotellet, jättefint & fräscht, två fina poolområden, massor av kul för hela familjen och god mat på restaurangerna. Jag berättar gärna mer om detta hotellet om du tycker det verkar vara intressant.

  Reser du till ett Sunwing med barnen så kommer där säkerligen att finnas något roligt att göra hela tiden för både dig och barnen. Det erbjuds massor med roliga aktiviteter för båda barn och vuxna , allt från olika vattenlekar, barnklubbar, träning för både barn och vuxna till shower och underhållning på kvällen.

  Jag hoppas att jag kunnat ge dig lite råd eller åtminstone lite banor att fundera i så kan du väl bara höra av dig igen så ger vi dig gärna fler tips och råd för att du ska kunna komma fram till och kunna hitta ett passande hotell för dig och barnen!

  Hälsningar Anneli


  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Jag skulle rekommendera att du hör av dig till Ving, via chatten eller telefon. De måste ju ha mer koll på priser och kan säkert tipsa om vilka hotell som skulle kunna funka. Jag har tyckt att det har varit superbra när jag har varit på Rhodos, Kreta och Mallorca, men det ligger nog lite högre i pris. Sunwing Kallithea Beach på Rhodos är en favorit och Sunwing Cala Bona på Mallorca. Det är inte så långa flygtider heller. Om du har möjlighet att resa när det inte är högsäsong så får ni mycket mer för pengarna. Då kan man ju välja ett hotell man inte skulle ha råd med under högsäsong. Vi har ofta rest i september bland annat till Rhodos och då hade vi runt 28 grader vill jag minnas och det var jätteskönt i havet.
  vänligen,
  Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.