Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Easy Travel/Checka in barnvagn på Sunwing

Vi kommer behöva ta med oss barnvagn på resan (eftersom vi var orutinerade och inte bokade sulky som tillval så tog de slut) och tänkte hyra Airshell på flygplatsen. Kommer vi kunna checka in denna på hotellet tillsammans med väskorna inför hemresan, eller räknas det som specialbagage?

Kommentarer

 • Hej,
  Jag vill minnas att vi har lagt på barnvagnen när vi har checkat in på hotellet för hemresa.

  Men när vi kommit till Arlanda (för utresa) har vi fått en stor, grövre plastpåse som har funkat jättebra. Den får man ta med sig till specialbagaget och stoppa ner sin vagn i. Och då kan du låna en enklare Sulky som du kan använda på Arlanda, så det tycker jag har funkat jättebra.

  Hoppas ni får en fin semester,
  vänligen,
  Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Tack! Jag är lite osäker på om jag vågar checka in vagnen utan Airshell dock, har hört skräckhistorier om hur vagnar gått sönder utan. Och då blir det ändå ju ett rätt otympligt kolli. Attans att vi inte bokade hyr-sulky direkt med resa!

  Sofie
 • Hej,

  Generellt tror jag att det är med bagagehistorier som med förlossningshistorier, - det är de hemska varianterna som lever vidare och berättas om och om igen och man får intrycket att det är mer vanligt förekommande än det är. Men om du bokar Airshell så slipper du ju gå och gruva dig för bagaget. Det kan ju vara värt det bara att kunna släppa det i tankarna. Och det är klart, saker kan ju hända och man vill ju ha sin vagn hel och fin när man kommer fram 😀

  vänligen,
  Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.