Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vilken sulky finns på Sunwing Side East Beach i Turkiet?

Hej! Jag undrar om de är någon som vet var det är för vagn som ingår i bambinopaketet när man åker till Sunwing Side East Beach i Side. 😀 är de fullt liggläge och suflett?

Tack på förhand!

Kommentarer

 • Hej Malin!

  Nedan kommer två bilder på vagnen som ingår i Bambinopaketet på Sunwing Side East Beach. Det är inte fullt liggläge men en fin vagn med en bra sufflett. Jag tycker för övrigt att det är väldigt smidigt med Bambinopaketet och tror att du kommer att bli nöjd med det om du känner att vagnen passar bra för er.

  Vill också inflika att Sunwing Side East Beach är ett jättefint och fräscht hotell som jag tror ni kommer få en underbar vistelse på om ni väljer att boka en resa / har bokat en resa dit!

  Återkom gärna till oss om du har fler frågor och funderingar kring Bambinopaketet, hotellet eller något annat!

  Ha en bra dag!

  Hälsningar Anneli

  Bifogade filer:  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Tack för ett bra svar! Undrar dock om den går att fälla så en ett åring kam sova i den? Funderar annars på o ta med en egen vagn! Vet du märket på vagnen?

  Vi har bokat och ska åka dit i april. Vi hoppas på en underbar resa 😀

  Vänlig hälsning
  Malin

  Malin
 • Hej igen,

  Jag har "forskat" vidare lite på vilket märke det är på vagnen efter bilden och hittar vagnen på några turkiska sidor men vågar inte svara på vilket märke det egentligen är.

  Jag tror att det är det lägsta läget som man kan ha på den som du ser på den nedersta bilden. Brukar din ett-åring kunna somna i viloläge och det fungerar bra så kommer denna vagn säkert också att fungera men behöver han/hon plant liggläge för att kunna få en bra sömn så är det kanske bättre att ta med egen vagn.

  Hoppas du blir lite klokare av svaret!

  Trevlig helg!

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.