Till senaste kommentaren

Drakgrottorna på Mallorca med mindre barn?

Vi åker till Sunwing Cala Bona nästa vecka. Ser att det finns en utflykt till drakgrottorna, jag undrar om det är svårt att ha mindre barn med sig?! Har en 4-åring, blir det jobbigt för henne att gå?!
/Caroline

Kommentarer

 • Hej Caroline,

  Jag har inte besökt drakgrottorna sedan jag själv var barn och minnet sviker tyvärr lite även om jag minns att det var en vacker och lite mystiskt spännande utflykt att göra.
  Fick därför  läsa mig till lite mer info om grottorna och ser att själva turen är 1,2 km lång och tar ca 1 timme. Alla barn är ju så olika men kan tänka mig att det krävs en gnutta tålamod för turen, den består ju mkt av att beundra grottorna och b la även kika på en liten konsert inne i grottan, verkar dock som att det finns bänkar att sitta ner och pausa på när man kikar på denna.

  Jag tycker ni ska prata med Vings personal när ni kommer ner till Cala Bona, t ex efter välkomstmötet som brukar vara dagen efter ankomst (där ni säkert kommer få info om utflykten också) för att höra vad de tror. De brukar ha bra koll och kunna rekommendera utflykter som passar efter vad man har för önskemål.

  Jag önskar er en underbar vistelse på Mallorca och härliga Sunwing Cala Bona!

  Hälsningar Anneli 

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.