Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Djup på delade pooler?

Funderar på att boka resa till sunwing kallithea nästa sommar, men velar lite när det gäller rumstyp! Verkar ju så härligt med delad pool, men hur djup är den? Barnen kommer vara 6, 6 och 2 år drygt. Kanske att dom skulle uppskatta ett lollo och bernie rum mer.

Lindha Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,
  Vad roligt att du funderar på Sunwing Kallithea i sommar, det är helt klart mitt favorithotell när man reser med barn.

  Chatta med hotellet och fråga om poolernas djup. Är osäker själv, det ser ju ganska djupt ut när man går förbi, inte så att barnen bottnar. De brukar svara snabbt.

  Mina barn är också 2 och 6 år, vi har pool hemma och dom älskar ju att bada och vill bada så ofta det går. Vi bokar inte med egen pool just för att det finns så mycket annat att göra och hålla koll på just när man är på rummet. Min tvååring vill bara vara i vatten där hon bottnar också även om vi har henne i famnen. När barnen blir några år äldre däremot och man inte behöver ha koll varenda sekund kommer det nog kännas lugnare att boka med egen pool. Det hänger nog mest på föräldrarna hur man vill ha det.

  För en tvååring finns det stor grund plats i minst en av de stora poolerna och babypool nere på området.

  Vänligen,
  Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Tack för snabbt svar!
  Ja det är ju just det att ha stenkoll på den lilla, och då även på rummet! Det får nog bli en lollo och bernie suit. Tror att alla i familjen blir nöjda med det!

  Lindha

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.