Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vad ska vi välja - Sunwing Sandy bay eller Tui family Life

Hej!

Vi funderar på att resa till Cypern till hösten och ser två alternativ till hotell.
Sunwing Sandy bay och Tui family Life Aeneas resort & spa by Atlantica.
Hur ska vi kunna välja? :-)
Som vi ser det så finns det plus och minus med båda.

Vi har tidigare varit på Sunwing Kallithea och var fantastiskt nöjda med den resan, vilket gör att vi gärna reser med dom igen. Och barnen, 3 och 6 år, älskar ju såklart Lollo & Bernie. Det känns som att vi vet vad vi får om vi åker med Ving eftersom vi gjort det förut och att Tui är mer en chansning. Säkert också bra, men mer osäkert om ni förstår vad jag menar.

Har dock läst att det lär vara proppfullt på Sunwing nu när OBC öppnat precis bredvid och de har tillgång till hela Sunwing. Vad tror ni om det?

Tui:s hotell lite billigare och ser väldigt fint ut med stora pooler och en rolig lekpool för barnen. Är det någon som vet hur barnklubben är där med aktiviteter osv? Jag har hört lite både och nämligen...
Det är väl även mer "internationellt" där nu när Fritidsresor blivit Tui?

Ni får kanske bara svara på frågorna angående Sunwing.... :-)
Tacksam för alla tips och åsikter! :-)

Kommentarer

 • Hej Susanne,

  Jag förstår, det är inte lätt att välja alltid och man vill gärna spana in och spåna lite på olika alternativ för att få ut det bästa av den kommande resan.

  Jag älskar ju Sunwings koncept på alla de vis och har alltid gjort så visst jag är väl lite färgad men tycker att det är skönt att veta vad man får när man reser till Sunwing precis som du nämner. Jag gillar att det är fräscht, bra mat, pooler och aktiviteter/underhållning till barnen etc. och det tycker jag är mycket värt.

   Jag har inte besökt Tui’s hotell på Cypern som du nämner så kan inte tyvärr inte jämföra de två eller koncepten i sig alls då jag inte har någon erfarenhet. Det enda jag kan komma på som en jämförelse såhär på rak arm är att ni vid Sunwing har härliga Nissi Beach nära, ligger säkert fin strand vid andra hotellet också men vet många som bott på andra delar av ön och åkt och besökt just Nissi Beach då det är så bra där!

  Vi har besökt Sunwing Sandy Bay 2 ggr, 2015 och 2017 och var lika nöjda båda gångerna, vi tycker verkligen att det är ett toppenhotell hela familjen!

  Jag har som du nämner också hört ngn nämna att det var mer folk vid poolerna nu än innan OBC kom men jag tyckte inte jag märkte ngn markant ökning av detta faktiskt utan att det var ungefär samma trots OBC’s tillkomst. Vi har besökt hotellet under juli/Augusti båda gångerna dvs under högsäsong och det är ju naturligt mycket folk på hotellet och vid poolerna då, men absolut inte så mycket så att det störde.

  Hoppas du fick lite vägledning, återkom gärna med fler frågor om det är något mer ni funderar på så hjälper vi gärna till!

  Hälsningar Anneli  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.