Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Cypern eller Rhodos i andra v på oktober ?

Hej funderar på Cypern eller Rhodos i oktober .vilket resmål är solsäkrast och varmast. Blåsigt på Rhodos ? Väljer mellan Sandy Bay eller Rhodos sunving.

Kommentarer

 • Hej Anette!

  Jag har alltid upplevt Cypern som ett solsäkert alternativ om man vill resa vår eller höst! Enligt värmeguiden på Ving.se ligger Cypern också något högre i temperatur än Rhodos i oktober, se här: https://www.ving.se/varmeguiden#oktober

  Sen vet man ju aldrig med vädret och det finns ju inga garantier för det men när vi var på Cypern första veckan i oktober hade vi jättefint väder hela veckan. Vet dock några kompisar som åkte ngt senare i oktober och hade lite svalare o ngn regnig  dag men som sagt svårt att sia om! Rhodos har jag själv inte besökt under hösten.

  Trevlig helg!:-)

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej,

  En litet inflikande, jag har inte heller erfarenhet av oktober men däremot båda resmålen i slutet av aug. Då har vi haft fantastiskt fint väder med både rejäl hetta och varmt och skönt hav.

  Min upplevelse av Rhodos är att det är öns andra sida som är blåsig medan den sida av ön som Sunwing ligger på är betydligt lugnare. Huruvida det är vetenskapligt belagt eller inte kan jag inte säga, men vi har inte upplevt besvärande vind på den sidan som Sunwing ligger på.

  Hoppas att det gav lite mer klokhet, Gölin
  Gölin Swessar Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.