Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Costas kitchen kallithea

Hej! Undrar hur barnbuffen är på Costas kitchen kallithea. Kommer resa nästa sommar med en 10 åring samt en 11 åring. Får barnen välja fritt ur meny för halva priset eller är det bara vissa rätter?
Funderar om man kanske ska ta inclusive för att barnen ska få bättre utbud. Om jag förstått det rätt får man byta ut buffé mot 2 middagar och 2 luncher som man då kan äta på Costas eller Finish. Kanske bättre att ta detta alternativ? Hälsningar Birgitta

Kommentarer

 • Hej Birgitta,
  Vi var där nu i somras. Vi hade då Kitchen inclusive. Som du skriver äter man då 5 luncher och middagar där, och två middagar och luncher kan du istället byta och äta på Fino eller buffé restaurangen.
  När barnen är under 12 år äter dom gratis från Lollo & Bernie buffen. Den är väldigt lika från dag till dag. Det är alltid en pasta sort. En pasta sås, och sen varierar det lite mellan pommes, korv, hamburgare, fiskpinnar och chicken nuggets. Det finns också några grönsaker, och frukt och det är i princip samma utbud där.

  Barn över tolv år kan välja barnvarianter från vissa saker av menyn till halva priset. Om du går in på länken nedan och går vidare hittar du både lunch och middagsmenyerna från Costas där, du ser vilka rätter som det går att få barnportion av, de är markerade med en liten stjärna.

  https://kallithea.sunwing.net/food-beverage/cos...

  Förra året när vi var där åt vi en vecka på bufférestaurangen och de hade jättebra mat, mycket mer att välja på. Men personligen tycker jag att det är trevligare att sitta nere vid havet och äta, därför valde vi Costas den här gången.

  Hoppas du fick lite tips och att ni får en skön semester,
  vänligen,
  Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej!
  Måste bara fråga, även om man betalat för det här konceptet när man bokat resan så måste man alltså betala halva priset på plats för en 12-åring?

  Vi var där i somras och tog sunwing inclusive men upplevde att ljudnivån var rätt hög i bufferestaurangen. Funderar på att prova Kitchen inclusive men om det är så där vet jag inte...
  Cecilia
 • Hej Cecilia,

  Ja, det stämmer. Det är halva priset när man beställer från menyn när barnen fyllt 12 år.
  Du får fundera lite på vad som passar er familj bäst.

  Hoppas att ni får en fin resa.

  /Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.