Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur prisvärt är Kitchen inclusive? - Sunwing Kallithea Beach

Hej!
Åker till Kallithea i juni och nu är vi i valet och kvalet gällande maten. Vi hade tänkt oss att bara beställa frukost och fixa lunchen själva och äta middagen ute någonstans. Är det värt pengarna att boka Costas inclusive eller tröttnar man fort på maten? Vi ska vara där i två veckor och vill inte att det ska bli för enformigt och tråkigt. Det är ju ändå mycket pengar... Äter man frukostbuffén så kan man ju stå sig länge, iallafall vi vuxna och bara fixa lunch till barnen.  
Finns det någon/några som har bra tips och råd?
Tack på förhand!
/Anna

Kommentarer

 • Hej,
  Vad roligt med Kallithea. Jag tycker att dom har bra mat på hotellet. Vi hade Kitchen inclusive sist vi var där och var väldigt nöjda med maten på Costas. Man väljer ju själv vad man beställer och kan variera sig på det sättet.

  Jag skulle säga att alternativen är ganska begränsade. Vi har inte varit utanför hotellområdet så mycket, men jag skulle säga att matmässigt finns det inte mycket likvärdigt eller bättre i närheten.

  Frukostbuffén är väldigt bra och som du skriver på så kan man stå sig länge på det, särskilt om man äter lite senare. Och det går ju att köpa takeaway pizza, till exempel, och dela på uppe på rummet till lunch eller om man bara vill göra pasta.

  Sammanfattningsvis skulle jag säga att det är smidigt att ha lunch och middag förbokat och betalt och att maten där är bra. Sen får man avgöra om man tycker att det är värt det eller inte.

  vänligen,
  Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.