Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

changing rooms/omklädningrum

Hej!
Är det någon här som kan svara på hur omklädningsrummen ser ut som man får en nyckel till den dagen man åker hem för att duscha och så?
Är det en privat dusch eller är det helt öppet eller hur ser de ut?
Gäller Sunwing Makrigialos men kan ju tänka mig att de ser snarlika ut på andra ställe också!
Tack på förhand!

Kommentarer

 • Hej Vickie!

  Den erfarenhet jag har av detta har jag från Cypern & Sunwing Sandy Bay förra året. Vi brukar önska om att få behålla vårt rum/ få tillgång till annat rum om vi har en sen flygning hem men nu provade vi det andra alternativet & lånade nyckel till omklädningsrummet istället. Det är ju inte alltid det finns möjlighet att kunna behålla/utnyttja en egen lägenhet.

  Det omklädningsrum vi fick nyckel till och möjligheten att utnyttja där var en vanlig lägenhet på resorten, en lägenheten för kvinnor och en för män.

  Där var väldigt mkt folk samtidigt som satt utanför i rummet och väntade på att få komma in på toaletten och använda duschen. (Ska tillägga att detta var under högsäsong, det var hög beläggning på hotellet och många flyg som gick hem sent, så det är kanske inte alls så alltid.) Vi gav faktiskt upp och gick ner i källaren och använde de duscharna som fanns att tillgå på de offentliga badrummen på hotellet, här var också folk men lite mindre iallafall.

  Jag vet inte hur det ser ut på Sunwing Makrigialos då det var så längesedan jag var där och inte utnyttjat detta där, men har ni möjligheten att behålla rummet/få tillgång t eget rum (kan önskas på många Sunwing mot en kostnad) hade jag nog önskat detta!

  Önskar er en härlig semester när det är dax!

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.