Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Celiaki / Gluten - Sunwing Bangtao Beach

Hej!

Vi har en resa inbokad till Thailand o Sunwing Bangtao Beach i mars 2018. Jag har celiaki/glutenintolerans o har mejlat hotellet o fått svar att de inte har någon glutenfri mat på hotellet o att jag ska ta med mig mat hemifrån... Jag har varit på andra Sunwinghotell o det här inte varit några problem! Där har de fixat att maten har blivit glutenfri! Jag har även hört av andra att det inte har varit några problem i Thailand... Vad har ni för erfarenheter av detta?

Tack på förhand!

Hälsn Ann-Louise
Ann-Louise Berg Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Ann-Louise,

  Vad roligt att du ska resa till Thailand och Sunwing Bangtao Beach. Det är ett mycket trevligt hotell.

  Sunwing Bangtao Beach kan hjälpa till med information om vilka rätter som fungerar för gäster som är glutenintoleranta samt laktosintoleranta. Vi rekommenderar att du vid ankomst till hotellet tar kontakt med Help Desk som kan hjälpa dig att etablera en kontakt med köket. Samtidigt vill jag nämna att utbudet är begränsat i Thailand och vi rekommenderar alltid att man tar med sig t.ex. lite lättare snack, bröd och annat man kan tänka sig vilja ha under semestern.

  Jag är själv glutenintolerant och har under mina semestrar i Thailand inte upplevt att det är ett problem att få mat som är glutenfri. Många av de lokala rätterna är baserade på ris och grönsaker och det fungerar ju för vår intolerans. Samtidigt är vetskapen och kunskapen om glutenintolerans begränsad i Thailand och man bör alltid använda sina egna kunskaper och fråga om innehållet.

  Jag önskar dig en trevlig resa!


  Pernilla Lundström Produktexpert, Ving

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.