Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Cala Bona Rum / Miniland / Poolområde

Hej!
Kikar på resa början av september och behöver råd/tips och väldigt gärna foton från er som bott på Cala Bona Beach!
Vi funderar på Bouganvilla och några av de Royal Family Suite 2 rums med terrass som finns, antingen mot poolområdet  (lägenhet 1020/1058/1059) eller med havsutsikt (lägenhet 1055/1056/1057)
Någon som har bott i dessa och har foton /information att ge oss vore jag supertacksam!!!
Jag tittade först på de mot poolen men på kartan ser det ut som att även de med havsutsikt ligger nära poolområdet, typ runt hörnet?
Och havsutsikt är ju aldrig fel...
Har någon koll på Miniland/Lekplats där, ligger det också nära dessa rum?
Och sen barnpoolen...på bilderna ser den jätterolig ut med liten rutschkana och vattensprutande svamp och rolig vattenlek för de små...stämmer det?
Blir alltid skeptisk att det kan vara gamla foton...
Tacksam för svar!
Mvh Ulrika

Kommentarer

 • Hej,
  Jag hoppas att du kan få lite hjälp här. Vi var på Sunwing Cala Bona 2014 och jag märker att man glömmer detaljerna. Jag har tittat på lite kort sen vi var där. Vi hade en Royal Suite och jag tror att det kan ha varit någon av rum 1131-1128. Vi tyckte att det var bra läge på den terrassen och att den var väldigt rymlig.

  OBS När jag läser på Vings hemsida nu så ser jag att det är många rum som är renoverade för 2017. Och det är nog bäst att kolla med Ving direkt vilka rum som är renoverade. En indikation kan också vara att kolla priserna. Kan tänka mig att de nyare är lite dyrare eftersom de blir mer eftertraktade.

  Byggnaden är nära poolområdet. Det är inte så stort område. Det är inte långt till miniland heller.

  Kommer tyvärr inte ihåg hur det  var med barnpoolen och det kan ju också ha ändrats sen då. För aktuella foton och bilder kan du gå in på instagram och titta på bilder som andra gäster har tagit och #calabona

  Jag kollade där efter barnpoolen men kunde inte riktigt se någon bra bild därifrån. Men där ser du i alla fall nytagna bilder.

  Obs att mina bilder är från 2014.
  vänligen,
  Helena Z


   Så här såg det ut utanför vår balkong. Även om det var nära poolområdet satt vi inte och tittade ner i poolen och kände att vi satt avskilt utan större insyn.


  Ledsen att bilderna hamnar på fel ledd. Men bakom palmen vill jag minnas att vår balkong var, där parasollet är uppfällt.

  Helena Zetterquist Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.