Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Cala Bona, hur tar man sig till närmsta stranden?

Hej!
Funderar på att boka Cala Bona nästa år men ser att det är en bra bit till närmsta strand. Går det inte alls att bada vid hotellet? Finns det strandbussar? Åker nämligen med tre små barn i sällskapet i början av augusti i så fall. Kan tänka mig att det blir långt och svettigt hemöver utan vagn. Vi älskar stränder!

Kommentarer

 • Hej Ia!
  Härligt att ni skall åka till Cala Bona. Vi var där för 2 år sen med vår då 2-åriga dotter. Anläggningen är jättefin och känns mysig och inte så utspridd som man annars kan uppleva en del större anläggningar.
  Det går att bada vid hotellet på en väldigt liten strand men om ni vill bada på en lite större (och bättre strand) är det cirka 800 m dit. När vi var där gick det inga badbussar dit och jag har inte fått någon uppgift att det skulle vara annorlunda nu.
  De här 800 m till stranden är dock väldigt trevliga längs med en strandpromenad som är full med restauranger och trevliga butiker. Så det lämpar ju sig för en liten paus på promenaden som annars kan bli lite lång och svettig med tanke på att ni har 3 barn med.
  Ha en riktigt härlig semester
  Hls Ronny

  Ronny Olsson Sunwingpappa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.