Till senaste kommentaren

Byta till större rum vid ankomst på Sunwing Kallithea Beach?

Hej vi har bokat en tvårumslägenhet då det inte fanns några andra alternativ när vi skulle boka på Kallithea sunwing. Nu undrar vi om det finns möjlighet att byta till ett större rum när man kommer dit förutsatt att det finns något som står tomt. Eller kan man höra av sig direkt till hotellet på nått vis och fråga Och vad kostar det isåfall.

Kommentarer

 • Hej,
  Kul att ni skall till Kallithea, Rhodos är verkligen toppen. Jag ska själv dit med familjen på onsdag 30/5.
  Ni har inte skrivit när ni skall åka men antar att det är under sommarmånaderna. Generellt sett är det näst intill alltid fullbelagt och fanns det inget ledigt vid boxningstillfället är chansen att det finns något större vid ankomst, relativt liten. Men självklart kan ni höra efter i receptionen när ni väl är på hotellet och se vad de säger. Kostnaden beror på vilket typ av rum ni i så fall kan bli uppgraderade till och hur många dagar det gäller.
  Ni kan ju också ha i åtanke att man spenderar relativt lite tid på rummet och att man oftast har en förmåga att anpassa sig till det man har. Kommer förhoppningsvis fungera bra med det ni har bokat.
  Ha en toppensemester och en trevlig sommar
  Med vänlig hälsning

  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Vi åker den 3 juni 😀 Ja de har du kanske rätt i. Har du någon koll på Rummen. Vi har bokat 1 st 2r-lgh FAMILY större,E balkong mot omgivningarna. Vad menas med omgivningarna? Och vet du hur solläget är på balkongerna? Sen undrar jag oxå om dom ställer in extra sängar till barnen eller om det är bäddsoffan som gäller, och om den är lika bekväm som sängarna? Vi är tre vuxna och 2 barn.

  Vänligen
  Ida
  Ida
 • Hej,
  Ingen jättekoll på rummen då det är länge sen jag var där. "Omgivningarna" brukar betyda att det inte är havsutsikt utan man tittar ut på grönska, trädgård och övriga områden.
  Du kan också gå in och titta på kartan i länken där man ser var de olika rumstyperna ligger.

  https://www.ving.se/boka-resa-hotell-sok?HotelId=4108&ItemId=4108&QueryAges=42%2C42&QueryDepDate=20180601&QueryDepID=2788&QueryDur=8&QueryResID=267&QueryUnits=0&UseBookingFlow=true&roomModal=116262&uspPopup=false

  På rummet är det oftast bäddsoffan som gäller då den innehåller 2 sängar. Detta har fungerat utmärkt de gånger vi åkt och bekvämligheten är helt ok även om jag nog ändå skulle påstå, att för vuxna är bekvämligheten större i en riktig säng.

  Tveka inte att fråga om ni har fler frågor.
  Med vänlig hälsning


  Ronny Olsson Sunwingpappa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.