Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Bouganvilla eller Mimosa, vilken hotelldel ska vi välja på Sunwing Cala Bona?

Vi funderar på att boka resa till Cala Bona i juni. Vi är 2 vuxna och 2 barn (1 och 4 år). Vilken hotelldel borde vi välja? Och är någon fräschare än den andra?

Kommentarer

 • Hej Monica!

  Tycker ni gör helt rätt i att fundera på Cala Bona och Mallorca, jag tycker väldigt mycket om hotellet och den lilla byn i sig.

  Vi har bott i hotellbyggnaden Bouganvilla när vi varit där, varit där en ggn för en väldans massa år sedan och en gång i juni-13 och velade då fram & tillbaks vilken del vi skulle välja att bo i men såhär i efterhand kändes Bouganvilla helt rätt för oss. När vi skulle boka sist så var rummen mot pool/hav slut och det fanns endast mot berg kvar vilket vi var lite skeptiska till från början men väl där kände vi oss supernöjda med det läget, hade härlig kvällssol och kunde sitta på balkongen och njuta av den.

  Vid Bouganvilla har du närhet till det mesta och det är hjärtat av Sunwing Cala Bona, här har du det stora poolområdet, miniland med lekplats, minimarket och showscenen, bufferestaurangen m.m.

  Mimosa har också en pool och ser mysigt ut, det kändes lite lugnare där jämfört med Bouganvilla förstås eftersom att det är lite mindre och har ett mindre poolområde. Vid Mimosa finner du också restaurangen La Tasca, (heter nog dock Antonios Kitchen numera) där vi brukade äta lunch.

  Var ni än väljer att bo så är det inga långa avstånd, det går en liten gångbro bort till Mimosa från Bouganvilla och ännu lite längre bort så har ni Jasmin som ligger lite mer lugnt och avsides utan pool men verkar mysigt det också. Eftersom att jag enbart bott på Bouganvilla så kan jag inte riktigt jämföra och säga vilken hotelldel som är fräschast av dem men tror säkert att det är helt ok var ni än väljer att bo!

  Jag hoppas att ni kommer att tycka om Sunwing Cala bona om ni väljer att resa dit, jag skulle själv kunna återvända precis när som!-:) Jag gillar Cala Bona mycket just för att det finns ett promenadstråk direkt utanför hotellet och restauranger utanför området också så man är inte så låst vid att behöva ta sig med taxi, buss för att komma någonstans.

  Jag hoppas du blev lite klokare av mitt svar, hör gärna av dig igen till oss om du har fler tankar och frågor kring Sunwing Cala Bona eller något annat!

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Tack Anneli :-) det hjälpte oss mycket, det blir nog bouganvilla, skönt att ha nära till allt.

  Monica

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.