Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Boendealternativ - Sunwing Kamala Beach

Hej. Finns det någon som har erfarenhet och goda råd ang boendealternativ på SW Kamala beach. Har hittat billigare rum (hela 2800kr billigare!) samma datum och undrar hur rum med balkong mot omgivning/annan byggnad i huvudbyggnaden är jämfört med rum med balkong mot pool i sidobyggnad. Vi åker med en 4-åring. Känns som man kan lägga pengarna på roligare sak än utsikt, eller?
Tacksam för snabbt svar. /Helena

Kommentarer

 • Hej igen,

  Jag har inte varit inne i en sådan lägenhet men huvudbyggnadens baksida vetter mot gata och ett frodigt bergslandskap medan den andra sidan vetter mot poolområdet.

  En varierande smaksak, många värdesätter balkongen och spenderar mycket tid där medans andra knappt nyttjar den. Fundera på vad som är viktigast för er,

  Vi har varit väldigt nöjda med rummen med poolutsikt i sidobyggnaderna, rum som har känts nära och lättillgängliga. 

  Med vänlig hälsning, Gölin
  Gölin Swessar Sunwingmamma
 • hej, någon som bott i royal family med poolacces på detta hotell?                                    värt att lägga de extra kronorna det kostar, ärläget på de rummen bra?

  emil
 • Hej Emil,

  Jag har inte bott i någon Royal family lägenhet på Kamala. Jag upplever att alla dessa har bra läge inom resorten och nära till allt. Det vi upplevde som negativt var att deras terrasser ligger i skugga under en stor del av dagen, men det kanske inte är helt fel det heller.

  De rum som finns i hus block 3 ligger mer avskilt från de större poolerna och ligger således lugnare till än de i block 2.
  https://images2.ving.se/images/SiteID1/HotelOverView/HKTSUKA_SE_1718.png?v=13

  Royal family lägenheterna erbjuder ju det där lilla extra vad gäller boendet, vi har dock alltid varit mer än nöjda med det 'vanliga' rummen med. Poolen finns nära ändå.

  Fundera på vad som är viktigast för er!

  Med vänlig hälsning, Gölin
  Gölin Swessar Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.