Till senaste kommentaren

Bästa boendet Sunwing Makrigialos?

Vi är i full gång med att leta efter sommarens semesterresa. Vi har siktat oss in på sunwing makrigialos och byggnad pallas athina och afrodite. Dock står det att lägenheterna på afrodite kan störas av poolventilationen och på pallas athina störs vissa av närliggande hotells underhållning.
Någon som bott i någon av byggnaderna och kan berätta hur det är på nätterna?


Kommentarer

 • Hej Paulina,

  Ni har siktat in er på ett toppenhotell som är beläget i en riktigt mysig by!

  När vi besökte Makrigialos sist bodde vi på OBC men var en del på Sunwing ändå och jag kan inte dra mig till minnes att jag reagerade på störande ljud när vi gick runt på området. Dock kanske det är så att man faktiskt ska ha bott i just dessa lägenheter som det gäller för att få en korrekt uppfattning om det men detta är inget jag hört talas om från andra resenärer här i forumet heller så förhoppningsvis är det inte något väldigt påtagligt.

  Jag har tyvärr ingen bättre erfarenhet än detta att dela med mig av. Hotellet har stängt för säsongen men när de öppnar upp igen framåt våren så kan du alltid ta kontakt med dem för att få bättre rådgivningen om just vilka lägenhet som kanske är bättre och sämre att önska. Alternativ ringa Vings kundtjänst och diskutera med dem. Här hittar du kontaktuppgifter till Ving https://kundservice.ving.se/

  Hoppas ni hittar ett boende som passar er och får en härlig vistelse på Kreta när det är dax! 

  Hälsningar Anneli
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Tack för svar Anneli🙏🏻

  Tror nog inte det är så farligt men att de skriver ut det då antagligen andra klagat. Vi bodde på sunwing side sist och där stod det att trafiken var störande men vi hörde knappt något även fast vi hade vår lägenhet ut mot vägen.

  Hur var det på obc när ni var där? Inget som störde in till rummet? Verkar också hur fint som helst😊

  Vänligen, Paulina
  Paulina
 • Hej igen,

  Håller med om Sunwing Side, stördes inte heller av vägen där. Antar att de vill ligga steget före i hotellbeskrivningarna och förbehålla sig för att det kan vara så, då är gästerna är medvetna innan de åker och det kommer som ngn överraskning väl på plats ifall man skulle störas av ljud o dyl.


  OBC var superhärligt på alla sätt, trivdes toppen där! Vi bodde längst ner mot havet och stördes inte av några ljud alls, mest havsbrus där och det var ju bara härligt!:)

  Trevlig kväll!

  Hälsningar Anneli
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.