Boende på Sunwing Kallithea?

Vi håller på att boka på sunwing khallithea nu i maj och har två val att välja mellan då vi är en familj på 2 vuxna och tre barn. Har ingen aning om vilket som är bäst. Det ena är Royal family lounch terass ut mot havet (poseidon). Det andra är Royal pool suite med delad privat pool (Helios).

Vilken är bäst? Jag som mamma är sjukskriven och vill ha ganska lungt men vill ha så pass bra utsikt som möjligt. Vad skiljer dessa åt och vad är bäst?

Kommentarer

 • Hej Kristin,
  Svaret på frågan vad som är bäst är såklart väldigt subjektivt och är olika vad man uppskattar. Pool suiterna är fantastiska men bjuder inte riktigt på samma utsikt som på terasserna på Poseidon. Dessa ligger också lite mer avskilt än Helios rummen och med tanke på att du vill ha det relativt lugnt, skulle jag överväga detta valet. Utsikten mot havet här är jättefin.
  Hur som helst så är kallithea ett kanonhotell och tror ni får en toppensemester vad ni än väljer.
  Bästa hälsningar 


  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Hej,
  Jag tycker också att Poseidon-området är enastående när det gäller lugn och utsikt. Det ligger lite avsides och vi har bott i huvudbyggnaden eller Helios för att vi har rest med mindre barn och sprungit mycket fram och tillbaka till rummet och då har det varit skönt med rum närmare polerna. Men Poseidon känns mysigast i mitt tycke.
  Vänligen,
  Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Tack så mycket. Då låter det som att Poseidon är det vi skall välja utifrån att jag behöver lugnet.

  En fråga till dock. Vädermässigt. Är det någon större skillnad på 20 maj och 27 maj? Vi vill att barnen skall kunna bada och inte frysa ihjäl men inte heller att det skall vara för varmt.
  Kristin
 • Hej Kristin,
  Jag tror ni blir nöjda med Poseidon 👍

  Det är bara en vecka mellan de datumen du anger så någon större skillnad kommer det nog inte vara. Dock är just väderfrågor väldigt svåra att svara på då det kan växla mycket från år till år. Slutet av maj brukar vara en fin tid på Rhodos med härliga temperature

  Bästa hälsningar
  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Förstår det och tittar man på olika vädersidor om rhodos så är det temperaturskillnader på 17 grader - 24 grader vilket är stor skillnad.
  Kristin
 • Hej,
  Ja så är det. Och är det toppen väder ett år kan det ju vara regn nästa år. Men maj är generellt en fin tid att åka till resmål runt medelhavet

  Med vänlig hälsning, Ronny
  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Finns det något bättre eller sämre rum på poseidon? Man får ju önska och då vi reser med barn med särskild behov så vill ha bo i ett så fräscht och nyrenoverat rum som möjligt.
  Kristin
 • Hej,
  Det behöver du kolla med Ving 😀
  Här kommer en länk till deras chat

  https://chat.ving.se/?queueName=SE_Ving_Chat

  vänligen,
  Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.