Boende Hera Sunwing Makrigialos?

Hej

Vi blev sugna på en resa i maj och tittade på makrigilos
Börjar ju bli utplockat. Men hittade boende i Hera
Står mot mur. Någon som bott i dessa rum?

Är det väldigt slitet?
Bodde på kallithea förra året och det var ju väldigt fräscht.

Mvh
Malin

Kommentarer

 • Hej Malin,

  Det är härligt att resa i maj, något vi gjort flera gånger och är en skön start på sommaren som sen väntar hemma.

  Jag har inte själv bott i lägenheterna i byggnaden Hera på Sunwing Makrigialos men varit lite nyfiken och gick förbi och kikade på dem, dock inte sett ngn invändigt. Jag fick en känsla av små grekiska byggnader, lite typiskt blå/vita små hus med slingrande gångar emellan. Jämför man med de nyrenoverade byggnaderna/lägenheterna på resorten så ser de lite slitna men ändå charmiga ut tycker jag. Lägenheterna byggdes 1977 och renoverade 2007 senast enligt Vings hemsida.

  Jag kikade på mina bilder från hotellet men hittar ingen bra av just Hera men googlar du Hera Makrigialos/bilder får du upp någon bild av lägenheterna utvändigt och under boende/rum på Vings hemsida kan du även se lite hur en av dem kan se ut invändigt:
  https://www.ving.se/grekland/makrigialos/sunwing-makrigialos?accommodationTab=0&concept-133=true&concept-138=true&push=accommodation&roomTypeKey=335925

  Lycka till med planerandet av resan, återkom gärna om ni har fler frågor!

  Med vänlig hälsning Anneli
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Funderar mest på att det står mot mur
  Låter som att man kommer titta mot en vägg

  //Malin
  Malin
 • Jag förstår. Tyvärr sviker minnet av hur just dessa lägenheterna låg i förhållande till muren. Jag tror vita byggnader med miniland etc ligger framför och kanske kan det vara dessa de menar som mur.. Jag hittar en bild när jag står ute på lekplatsen vid miniland och där ser du delar av Hera till vänster, ger inte mkt uppfattning om det hela men jag ska kika om jag kan hitta någon bättre bild imorgon. Du kan även prova att kontakta Vings kundservice via telefon eller chatt för att få ett svar på frågan, kanske även att någon av mina kollegor här på Sunwingföräldrar har en bra input.

  Hälsningar Anneli 


  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej igen,

  Något sent och ni har kanske redan bokat och bestämt er nu men jag mailade hotellet när vi haft uppe det och fick nu svar från dem.

  De säger att det är en trädgård mellan lägenheten och muren och att ni till höger ser lite av poolområdet och restaurangen också.

  Hälsningar Anneli
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.