Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Rumsläge Ocean Beach Club Makrigialos, Kreta

hej någon som har erfarenhet av clubhouse sviterna med terass på obc kreta?
ligger de bra eller för avsides?

Kommentarer

 • Hej Micke,

  När vi bodde på O.B.C Kreta så hade vi en 2-rums clubhouse suite, terrass med havsutsikt. Vi bodde i rum nr:2406 och var toppennöjda med placeringen och utsikten som var magisk.

  http://images2.ving.se/images/SiteID1/HotelOver...

  Lugnt område som ligger precis mittemellan huvudbyggnaden på O.B.C med dess restauranger och pool samt lika nära till Sunwingområdet. Vårat rum låg ju långt till vänster i huslängan men jag tror inte att rummen lite längre bort känns så avlägsna heller. För oss tog det några minuters promenad till respektive ställe.

  O.B.C uppfyllde alla våra förväntningar och lite till samtidigt som vi ibland lätt tog oss över till Sunwing för att bada i andra pooler, gå på Miniland och titta på showerna.

  Trevlig resa, Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma
 • Stort tack för bra svar.
  Vi kommer spendera en hel del tid på sunwing men valde obc för att kunna ta det lugnare nör vi vill.
  Med tanke på att vi som sagt ska spendera en hel del tid på sunwing så känns det som clubhouse sviterna har det bästa läget om jag förstått dig rätt.

  Micke
 • Vi har också bokat en sån lägenhet!
  Åker 23/6 och stannar två veckor!!
  Verkar vara väldigt trevligt!
  😀

  När åker ni?

  Viktoria
 • Vad härligt, vi åker inte förrän slutet av augusti ser fram emot det något enormt.
  Dela gärna med dig om din känsla av läge och rum om du vill.
  Ha en fantastisk resa.

  Micke
 • En fråga till Gölin ang. svaret ovan: Vi funderar också på att boka just en sådan lägenhet...finns det lite gräsmatta framför lägenheterna? Kanske t.om. solstolar?

  Funkar det bra att bo fem personer i en sådan lägenhet eller blir det trångt? Som jag förstår så kan tre personer sova i soffan/bäddsoffan...?

  Mvh
  Sanna
  Sanna
 • Hej Sanna!
  Jag hoppar in och svarar här också. Jag och min familj var just på OBC Kreta och vi tyckte det var ett fantastiskt ställe. Hela området OBC och Sunwing ligger helt sagolikt vid vattnet och det finns verkligen alla förutsättningar för en kanonsemester.

  Vi bodde i 2303, alltså en likadan lägenhet som Gölin hade. Ligger perfekt med närhet både till faciliteterna på Sunwing och till huvudbyggnaden på OBC.
  Det finns angivet i prislistan om du bokar med balkong eller terass, jag tror det är samma pris. Terass är således på markplan balkong längre upp. Det fanns stolar och ett bord men inga direkta solstolar. Du kan ju dock boka specifika rum där det finns soldäck och solstolar. För att vara ärlig så var inte stolarna värst bekväma men det känns som en petitess.
  Jag vill minnas att det finns gräsmatta på vissa lägenheter men inte alla och att man även kan boka till detta. Titta på kartan som Gölin la en länk till ovan så kan ni få en känsla för var ni kan tänkas vilja bo.
  Man skall veta att det är stora nivåskillnader och trappor i området, något vi inte tyckte gjorde något men det kan vara bra att veta.

  Vi bodde 2 vuxna och 2 barn i vårt rum och barnen låg då på bäddsoffan i vardagsrummet. Detta upplevde vi som perfekt men det går säkert att lägga ännu ett barn där. Alternativt sover man 3 i den stora sängen i sovrummet.

  Jag skulle verkligen vilja tipsa er om att ta en tur in till den lilla byn någon kväll för att käka. Det är väldigt mysigt och genuint och kan kanske vara härligt att göra något annat någon kväll?

  Ha nu en fantastisk semester
  Mvh Ronny
  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Hej Ronny,

  Tack för ditt inhopp! :-)

  Ja, visst är det helt fantastiskt i Makrigialos! :-) Vi har varit två ganger på Sunwing där och funderar på en tredje, fast då på OBC istället...barnen är lite äldre nu så lite längre att gå spelar inte så stor roll. Verkar vara lite lugnare på OBC, så det tror jag skulle passa oss nu!

  Ha en skön sommar!

  //Sanna


  Sanna
 • Hej!
  Ja ok men då känner ni ju till Makrigialos.
  OBC passar definitivt när barnen är lite äldre. Våra är ganska små men det gick bra ändå. Verkade som att även de emellanåt njöt av det relativa lugnet där. :-)

  Hoppas ni får en härlig semester!

  Hälsningar Ronny
  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Vi bodde 2 veckor på Obc och måste säga att det verkligen var ett super hotell på alla möjliga sätt.Närheten till sunwing men att inte behöva bo mitt i allt ståhej där är Väldigt bra.Mitt bästa tips för en bästa semestern i makrigialos är, lämna hotellet gå ut och ät på restaurangerna runt omkring och i hamnen.Har varit i Grekland och Kreta ett antal ggr men aldrig ätit så bra som i makrigialos.
  Ha en toppen semester
  Micke
 • Tack, det låter fantastiskt! Bara att boka in en resa till OBC :-)
  Ha en skön sommar!Sanna
  Sanna

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.