Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Trafik vid Sunwing Alcudia?

Hej!
Såvitt jag kan se på karta och foto så verkar Sunwing Alcudia ha en stor bilväg mitt i hotellkomplexet. Är det så och hur mycket trafik är det? Stör trafiken? Känns det tryggt med små barn (3 och 5 år)? Tyckte mig se att lekplatsen är inhägnad, stämmer det? Hur är det med inhägnad f ö? Behöver en vara orolig att barnen kan nå bilvägen? Velar mellan Alcudia och Cala Bona...
Tacksam för tips

Kommentarer

 • Hej Angela,

  Vägen som går förbi huvudbyggnaden o lekparken vid Miniland är enligt mig en milt trafikerad väg. Alcudias 'genomfartsväg' är en parallellgata till denna som ligger några 'kvarter' bort, där är det mycket trafik.

  Lekplatsen är inhägnad liksom poolområdet och vissa boendealternativ likaså. Jag tycker således inte att du behöver oroa dig för trafiken när du hänger vid lekplats/pool.

  När det gäller Cala Bona finns det ju även där en bilväg som delar av boendedelen Jasmin från de andra, denna upplevde jag mer trafikerad men inte hetsig (år 2001...).

  Stora skillnaden här emellan är närheten till en suveränt fin sandstrand som i Alcudia går att nå på någon minut medans det i Cala Bona blir lite mer utflykt. Båda anläggningarna är fina o bra val.

  Skriv gärna igen om du har fler funderingar.

  Hälsningar Gölin

  http://alcudia.sunwing.net/media/197353/pmicpx1...

  http://calabona.sunwing.net/media/224636/pmicpx...

  Gölin Swessar Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.