Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Bästa rumsnumret på OBC Kreta?

Vi har bokat en Compact Pool Suit (1-rums lägenhet med access till privat delad pool) och undrar om någon här har koll på vilket av dessa sex rum som har bäst läge? 😀 Något av dem som har egna solstolar? Det står att det kan vara solstolar eller solmadrasser och vi föredrar solstolar. Hur är t.ex. rummet närmast Spat? Störs man av alla som går förbi? Vi har två små på 1.5 och 3.5 så jag tänker spontant att vi vill hamna någonstans i mitten av huset. Antingen i mitten i 1121 eller 1123 alternativt 1009 som inte har någon trapp ner från rummet.

Kommentarer

 • Hej Sanna,

  Vi var på OBC Kreta för två år sedan och hade en helt underbar vecka. Vi bodde i Clubhouse-byggnaden längst ner mot havet i 2009 och där hade vi solstolar likt de som brukar vara vid poolerna på vår terass. Kikar på mina bilder från resan och på den bild jag har från den byggnaden o de lägenheterna ni bokat så ser jag samma solstolar på den bilden men vågar inte svara på hur det är nu och vilka lägenheter som har vilket.

  Jag tror inte ni störs mer av att bo närma spat. Man passerar förbi hela lägenhetslängan på väg upp mot poolen el ner mot stranden och tror inte ngn särskiljer sig direkt där som jag upplevde det. Kan faktiskt inga säga någon av dessa lägenheter som jag tycker har bättre eller sämre läge utan alla ser fina ut och har en härlig utsikt.

  Återkom gärna om du har fler frågor annars önskar jag er en underbar vistelse på världens härligaste hotell!☀️

  Hälsningar Anneli
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej Sanna,

  Jag instämmer med Anneli men vill komplettera med åtanke på era små barn. Mitt minne är att jag upplevde trapporna ner mot poolen vid rummen invid spat som branta och därmed kan det vara lite mer avslappnat med ett rum utan trapp på terrassen. En smaksak, hursom är resorten fantastisk!

  Trevlig resa, Gölin
  Gölin Swessar Sunwingmamma
 • Hej igen Sanna,

  Ville bara tillägga att jag kontaktade receptionen på OBC Kreta och frågade vilka lägenheter som har madrasser alt solsängar. De bad mig hälsa dig att ta kontakt med dem via mail och inkomma med ditt bokningsnummer för att kunna hjälpa dig vidare med vilka rum som har det alternativet ni önskar på frontdesk@sunwing.net

  Vill du chatta med hotellet kan du göra det här: http://crete.myobc.net/

  Skriv på engelska!

  De är väldigt hjälpsamma!:)

  Hälsningar Anneli
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.