Till senaste kommentaren

Bästa rummen för små barn på Sunwing Sandy Bay Beach?

Vi åker med två barn på 1.5 och 3.5 år och väljer mellan vanlig Family-lgh med terass mot omgivningarna, Happy baby eller Royal family med terass mot poolområdet. Vilket av dessa rum skulle ni rekommendera oss? Har alla Happy baby lekpark utanför eller vilka rumsnr har det? Är det nära till poolerna från Royal family-lgh? Så nära att en kan använda babyvakt när barnen sover? Hoppas på svar! 😀

Kommentarer

 • Hej Sanna,

  Det är trevliga lägenheter allihop och det jag gillar med Sandy Bay är att de ligger trevligt utspridda med mkt grönytor emellan blocken.

  Royal family lägenheterna känns ju förstås lite extra ”lyxiga” med bl.a. solsängar på terassen och lite andra bekvämligheter som ni säkert läst om. De som ligger mot poolområdet ligger hyfsat nära pool tycker jag, ett område med solstolar emellan lägenhet och pool lite beroende på vilken lägenhet ni bor i, bifogar bild från dessa längre ner.

  De vanliga två-rums ligger lite lugnare med mer grönyta eller gångväg framför beroende på vart ni bor på området även här.

  Happy Baby lägenheterna har en inhägnad terass vilket kanske kan kännas tryggt med mindre barn. De ligger samlade med ett område med gräsmatta framför och har en gemensam lekplats i ”mitten”. Bifogar en bild jag tagit bild även på dessa, inte en superbra sådan men ni kanske kan få en liten uppfattning om hur det ser ut.

  Återkom gärna om du har fler frågor kring detta eller något annat!

  Hälsningar Anneli
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.