Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Bästa lugna boendet på alcudia

Hej! Vi är en rutinerad sunwingfamilj som planerar en resa till sunwing alcudia . Har varit där för 5år sedan men mycket har hänt på hotellet sedan dess och vi bodde då i en family i LAS piramides delen. Nu vill vi dock ha närmare stranden., royal, gärna stor balkong och havsutsikt. Det ska vara lugnt läge. Viktoria eller villa princessa?

Kommentarer

 • Hej, det var ett tag sedan jag var där också. Jag skulle föreslå att du testar chatten på Ving, jag tycker det brukar funka bra. Eller att du ringer eller mejlar hotellet direkt och frågar vad som är bäst. Jag blir nästan lite avis, skulle också vilja dit igen. Ledsen att jag själv inte hade svaret. Vänligen, Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej! Jag är nyss hemkommen från Alcudia, bodde dock inte på Sunwing denna gång. Kikade däremot in hotellet, dock inte så långt bort som Villa Princessa.
  Så vad jag kan uttala mig om är läget omkring Victoria (på dagtid). Lägenheterna som vetter ut mot hö (mot Nuevas Palmeras om näsan riktas mot havet) har sina balkonger/terasser så att de vetter mot barnpool o miniland men med två staket och en gångväg emellan. Vyn ut mot havet är toppen! Sen är frågan vad lugnt läge innebär för er? Tyst o lugnt dagtid eller stoj på kvällen? Ljudnivån är ju glatt plaskandes barn dagen igenom men på kvällen lär det vara rätt stillsamt då showscenen finns inne i Princessabyggnaden som kommer som nä till vä. Villa Princessa kommer ju sen längst till vä o är gissar jag också ännu mer avgränsad(?), detta är dock min uppfattning utifrån hotellritningen. På dagtid är strandpromenaden vältrafikerad av turister som kommer till fots, cykel, inlines osv men hela upplevelsen av stranden var dock lugn o skön.
  Vet inte om detta var svar nog men kan möjligtvis iaf ge lite guidning :).
  Återkom gärna med fler frågor o ursäkta mitt aningens sena svar, Med vänlig hälsning, Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma
 • Hej,
  Har bott både på Victoria och Villa Princessa i Royal-rum och mycket nöjd med bägge. Dock har de i Villa Princessa mer av en altan än balkong, m a o större vilket var härligt! Ligger också något lugnare även om det blir en liten promenad till ev frukost om den äts i det stora komplexet.
  Ha en fin resa!

  Annika

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.