Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vilket Sunwing är det bästa familjehotellet i Turkiet eller Grekland ?

Vi vill resa till Grekland eller Turkiet i september och har börjat kika på hotell. Vi har tidigare rest med fritidsresor, men vill nu testa ving. Vi har tre barn, 7, 4 resp 1 år. Vilket hotell tycker ni vi ska välja?
Hälsningar Madelene

Kommentarer

 • Hej Madelene!
  Va kul att ni vill testa Ving och Sunwing.
  Sunwing är ju speciellt anpassat för just familjer med barn i dina barns ålder så förmodligen kommer ni få en toppensemester vilket hotell ni än väljer.
  September är en väldigt trevlig månad att åka med barn tycker jag då det inte är så hett som det kan vara mitt i juli och att det inte är fullt så mycket folk.
  Ni kanske ska ställa er frågan om ni har några preferenser ang vilket land ni vill åka till?
  Jag och min familj ska i maj åka till Sunwing Side East (första gången hit) och vi var i Turkiet förra året i september. Då var vi så nöjda och upplevde att det var väldigt prisvärt i Turkiet, helt klart ett snäpp billigare än i Grekland.
  Sunwing Side West har jag varit på och det är ett superbra hotell som ligger nära stranden och dessutom ett lokalt center. Dock lite längre till det större Side Center.
  Sunwing Kalithea på Rhodos är också toppen och ett väldigt populärt val. Då har ni fantastiska Rhodos gamla stad inpå knuten. Ett annat plus här är den korta transfer från flygplatsen (ca 30 min)
  Ett annat hotell som alltid får väldigt bra recensioner är Sunwing Kreta men jag har dessvärre inte varit där själv. En kompis till familjen var där och de var väldigt nöjda. Hit är det dock längre transfer och inte så mycket att göra och se utanför hotellet.

  Så Madelene ta en funderare på vad som är viktigt för er och vad ni vill få ut av semestern så kanske ditt urval blir mindre. Återkom gärna om du har mer frågor.

  Mvh Ronny

  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Hej Madelene,

  Kul att ni funderar på Turkiet. Båda Sunwing hotellen som ligger i området runt Side är jättebra på olika sätt. Vi besökte East i september förra året och vi kunde inte vara mer nöjda.

  Härligt och behagligt väder med många varma vindar. Inte så mycket folk som Ronny nämde man bör undvika Norges höstlov som förra året var 1a veckan i oktober.

  East är ett stort men mysigt hotell, några år nyare än West. Det finns inget lokalt centrum men Side ligger ca 2km från hotellet. Stränderna är jämförbara förutom att det är lugnare och mindre folk på Stranden vid East.
  Jag kan verligen rekommendera båda hotellen i Side men om ni som Ronny föreslog funderar på vad ni vill göra och få ut kan ja rekommendera de hotell i Turkiet jag tror passar er bäst denna gång. Grekland har vi tyvärr inte besökt ännu men de ska vara mycket bra de oxå.

  Trevlig semester när det blir dax!

  Mvh Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.