Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Bäst att åka med en 5 månaders & strandnära

Hej! Vart passar bäst att åka med en bebis? Han kommer att vara 5-6 mån när vi planerar att åka.
Therese

Kommentarer

 • Hej Therese
  Kul att ni skall åka till Sunwing. Och grattis till bebisen.
  Eftersom Sunwing är ett koncept som speciellt riktar sig till familjer så är det allmäna svaret på din fråga att vilket hotell som helst passar.
  Det man får ta med är ju vilken säsong ni tänkt åka och vad ni som familj har för förväntningar på er semester.
  Tycker ni det är ok att åka långt? Vill ni ha nära till havet? Har ni önskemål om något speciellt land etc?
  Fundera gärna och återkom så kan jag ge ett mer precist svar.
  Mvh Ronny

  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Vi har tänkt åka i juni el aug. Gillar inte Turkiet el Bulgarien.. Gärna strandnära :-)

  Therese
 • Hej, Sunwing Kallithea Beach på Rhodos är min favorit. Där har du både havet och bra pooler. Och det är ett mysigt hotellområde. Enda nackdelen som jag ser det är att det inte är promenadavstånd in till Rhodos stad om man vill ut och röra sig på kvällarna. Men restaurangerna på hotellet är absolut bra om man tycker att det är skönast att vara kvar på området. Vill man utforska ön var det enkelt att hyra bil.

  Tänk lite extra på vilket rum ni väljer. Ibland har vi haft barn som velat lägga sig tidigt och har man en bebis som inte gillar vagnen och som vill sova i lugn och ro på rummet från ganska tidigt på kvällen är det ju väldigt trevligt för föräldrarna om man har bokat ett rum med en schysst balkong.

  Trevlig semester, Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej, jag kan rekommendera Sandy Bay på Cypern.

  Två stränder ligger nära hotellet, den ena så nära att man kan gå upp på rummet och äta lunch. Det är lätt att ta sig till båda med barnvagn och det finns många restauranger att välja på vid båda stränderna om man inte vill gå upp på rummet eller äta på hotellet.
  Ett resetips är att ta med er en babysitter! Då er lille kille bara är 5-6 månader när ni ska åka och troligen inte kan sitta själv, om ni inte tänkt boka Happy Baby då finns det på rummet. När vi reste med våra tvillingtjejer på ca 4 månader så hade vid med oss babysitters och det var nog det bästa vi packade.
  Trevlig resa!

  Med vänlig hälsning Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma
 • Av alla Sunwing jag har varit på så tycker jag att Sandy Bay är bäst om man har med sig små barn och vill ha en bekväm och skön semester. Det är ett vackert, avgränsat och välplanerat hotellområde samtidigt som det är väldigt nära till allt, inklusive ner till stranden. Omgivningarna utanför består mest av hotell och restauranger, så vi brukar mest stanna på hotellområdet när vi är där.

  Johan W

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.