Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Barnvänligt hotell i Turkiet

Hej! Jag och min familj funderar på att resa till Turkiet och vill ha tips på ett bra och barnvänligt hotell där. Vilka är era tips på familjehotell i Turkiet helt enkelt?

Kommentarer

 • Hej Malin!
  Härligt med en resa till Turkiet. Vet inte om ni varit där förut men det är verkligen ett toppenland att åka med barn till. Väldigt prisvärt jämfört med andra länder kring medelhavet och turkarna älskar barn och är väldigt vänliga.
  Eftersom du skriver på detta forum så antar jag att ni vill åka till Sunwing :-) Jag har varit på bägge sunwinghotellen i Turkiet. Senast var i maj då jag och familjen var på Sunwing Side East. Väldigt trevligt hotell som är väldigt nytt, därför väldigt fräscht. Vi bodde i ett family royal rum på markplan alldeles vid poolen så det var toppen. Det finns också så kallade happy baby rum med all utrustning du kan behöva (säng, barnstol etc) samt stängsel runt terassen.
  Poolerna är fantastiska och vår 4-åring badade praktiskt taget hela dagarna.
  Stranden ligger ca 500 m bort och det går badbussar dit flera gånger om dagen. Det är dock inte längre än att man lätt kan gå.
  Vi gick också in till Side Old Town dit det är cirka 2 km gångväg. Tycker man det är långt kan man ta taxi som står precis utanför hotellet och kostar 15 lira.
  Side West var det några år sen jag var på men det är också väldigt fint. Ligger närmre havet (cirka 250 m) och dessutom nära ett litet centrum som heter Evrenseki där det finns shopping och lite restauranger. In till Side Old Town är det lite längre, ca 8 km.
  Side West är lite äldre men kan upplevas som mysigare än sitt syster hotell i öst. Kanske mest pga det lite mer samlade poolområdet.
  Bägge hotellen är jättefina och har sina fördelar. Gå in och kika på länkarna nedan och få inspiration.
  Vad ni än väljer önskar jag er en riktigt härlig Turkiet vistelse.
  Hls Ronny

  https://www.ving.se/turkiet/side/sunwing-side-ea...
  https://www.ving.se/turkiet/side/sunwing-side-we...


  Ronny Olsson Sunwingpappa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.