Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Barnvagn

Tjena  😀 ska till cala bona i september, men bl å en 4 åring och våran 9 månaders lilla tjej. Har ju förbokat sådan här vagn sulky på hotellet ? Men räcker det tro? Eller är det säkrast att ta med egen ? Mvh

Kommentarer

 • Hej Danne!
  Bra fråga där som har dykt upp tidigare i forumet. Som så många andra frågor som kommer upp här är svaret olika beroende på vem som frågar och vad man har för förväntningar.
  Kanske är det så att ni vill ha vagnen för att den lilla skall kunna somna på kvällen? Då kan det eventuellt vara så att sulkyn inte riktigt räcker till. Men funkar alldeles utmärkt för promenader och korta sovstunder. Men samtidigt så är ju alla barn olika och vi föräldrar har olika förväntningar på sådana här saker så jag skulle råda er att ni tar er en funderare på hur ni önskar använda vagnen.
  Jag bifogar en bild här på vagnarna som finns på Cala Bona. Vet inte vad de heter men vet att det inte är fullt liggläge.   För övrigt är Cala Bona ett härligt hotell med många fina mysiga restauranger i närheten. Finns också en toppenstrand i närliggande Cala Millor.
  Har ni inte varit på Mallorca tidigare så rekommenderar jag varmt ett besök i fantastiska Palma, nära nog ett måste.

  Hoppas detta var till lite hjälp och önskar er en riktigt härlig resa
  Bästa hälsningar Ronny

  Ronny Olsson Sunwingpappa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.