Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Barnvagn på Sunwing Kallithea Beach

Hej!
Jag har bokat ett happy baby paket på sunwing resort kalithea på Rhodos. Min dotter kommer då att vara 9 månader. Jag undrar om ni har några bilder på vagnarna i nerfällt läge. Ni som har varit där har era barn sovit bra i det lägst läget?

Kommentarer

 • Hej, vi hyrde tyvärr ingen vagn när vi var där. Hoppas det finns någon annan här på forumet som har ett bra svar.
  Vänligen,
  Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej!
  Vad härligt med en Sunwingsemester till Rhodos, där kommer ni att trivas bra.

  Här kommer en bild på vagnen på Kallitea. Där ser du vagnen näst intill nedfälld. Rygglägget kommer att sjunka ner ytterligare i och med barnets tyngd. Jag har använt en liknande till min niomånaders (när jag hade en), då sov hon gott.

  Trevlig midsommar!
  Mvh
  Stina

  Bifogad fil:

  Stina Möllstam
 • Nu var det längesen det skrevs i den här träden. Jag och min familj åker till Kallithea i september och lilleman är då ett år. Vi var bokat ett Happy Baby-boende där vagnen ingår. Så till frågan; är den tillräcklig? Klarar man sig utan vagn på flygplatsen? Eller bör vi ta med egen vagn? Vi har även en treåring som vi får hålla i på offentliga platser ☺️

  Första gången vi åker utomlands med barnen

  Malin
 • Hej Malin!
  Va härligt det låter med en höst resa. Rhodos är fantastiskt och ni kommer säkert få det underbart.

  Det där med vagn är väldigt individuellt. Om den är tillräcklig måste ni nästan själv bedöma med ledning av bilderna ovan och hur er lille fungerar. En del barn sover överallt och en del vill absolut ha sin egen vagn. Så fundera lite kring hur er guldklimp fungerar.

  På flygplatser i Sverige måste du alltid checka in vagnen och därför har man ändå ingen vagn innanför säkerhetskontrollen. Dock brukar det finnas vagnar att låna, iaf på de större flygplatserna såsom Arlanda och Landvetter. Det har vi gjort och det är väldigt skönt och har fungerat bra. Det är ingen lyxvagn det handlar om men det är samtidigt under en begränsad tid.

  Vet inte om du blev klokare av mitt svar men det är väldigt individuellt det där. Det finns både för och nackdelar så ta en funderare på hur ni vill ha det.
  Ha en härlig resa
  Mvh Ronny

  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Hej!

  Jag var på Kallithea förra året med min dotter som då var 10 månader. Hon sov väldigt bra i vagnen vi fick på hotellet. Problemet vi upplevde var dock flygplatserna, då hon var ganska tung att bära. Hittade dock vagnar på Arlanda ganska snart. Det finns på alla terminalerna och man får ta dem till gaten. Det står på Arlandas hem sida var de ska stå. Jag hittade mina dock vid olika gater, där folk hade lämat dem. Ett aber är också att barnet inte får sitta i vagnen genom säkerhetskontrollen.
  Vagnarna på arlanda är av modell enklare paraply sulky.
  På Rhodos är det dock allmänt känt för att fa väldigt få bagage vagnar, så den som inte har barnen får kämpa eller vara snabb att få en vagn när ni landar.

  Lotta
 • Tack för era svar! Nä, svår fråga då alla barn är olika Men med en vecka kvar, har vi bestämt att inte ta med egen vagn. Vi har tom bokat en extra till treåringen. Kommer bli kanon!

  En annan fråga. Finns det badleksaker att låna på plats, eller tar man med hemifrån/köper det på plats? Vid poolen tänker jag då.

  Vilket bra forum för föräldrar som vi, som inte tidigare rest med våra barn på det här sättet! ❤️

  Malin
 • Hej!

  Det fanns inga badleksaker vid poolen som jag såg. Men i souvenir butiken inne på Sunwing, så säljs hinkar och spadar, det fanns även en begagnat låda med spadar m.m. som man kunde köpa för en billig penning. Dock var inte begagnat lådan så fylld när jag var där. SÅ vi slog till med ett nytt set, med spade och hink och vattenkanna.

  Lotta H
 • Hej Malin,

  Vad roligt att du tycker om forumet och hoppas att det har varit hjälpsamt! Jag tror att ni kommer få en toppenresa!

  Vi köpte ett strandset med hink spade osv på Minimarket och Deli. Ett tips kan vara att packa ner någon extra spade hemifrån så undviker du ev någon syskonfight när strandsetet är inhandlat :).

  Varma hälsningar, Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.