Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Barnvagn och barnmat på Kamala

Hej! Vi ska till Kamala beach snart med en 1-åring och en 3,5-åring. och vi funderar på vad vi behöver ta med hemifrån. De vagnar man kan hyra på hotellet, är de bra? Har de fullt liggläge? Finns det någon strandpromenad och går det att köra vagnarna om man vill äta på stranden?

Säljs det svensk barnmat, välling och blöjor på hotellet?

Tack på förhand!

Kommentarer

 • Hej Jenny,

  Vi hyrde inte vagn när vi besökte Sunwing Kamala utan hade med oss en egen. Standarden på de man hyr brukar vara av bra sulkymodell med ett djupt liggläge, osäker på om det är fullt. Tror att Stina här på Ving kan hjälpa med den specifika infon.

  Vår vagn tog vi oss fram med på de flesta ställen, det kan finns små kortare sträckor av sand i anslutningen mellan hotellområde/strandpromenad/gata/strand där man kanske får hjälpa vagnen på traven - jag besökte Kamala senast 2011 så det är ju mycket möjligt att detta har förändrats.

  Det finns en mysig strandpromenad nedanför hotellet där det finns flera lokala restauranger att äta på.

  På hotellet finns oftast både barnmat, välling och blöjor - märkena skiljer sig åt och är vanligtvis internationella märken. Är det speciella märken ni vill åt rekommenderar jag er att ta med det ni känner att ni inte 'kan vara utan'. Det går även bra att kontakta hotellet via denna sida om du vill ha ett exakt svar;
  http://kamalabeach.sunwing.net/

  Trevlig resa, Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma
 • Hej Jenny,

  Vi besökte precis som Gölin, Kamala 2011, vi hyrde vagn och var jättenöjda. Den gick att fälla mer eller mindre i liggläge, sufflett samt liten och nätt. Minns inte exakt hur de såg ut men de som finns på Sunwing Kamala (& Bangtao) just nu kan du se på bif bild.

  Hoppas det blev ytterligare lite lättare inför avresa.
  Trevlig resa!
  Mvh Emely

  Bifogad fil:

  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.