Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Barnvagn på flyget.

Behöver man airshell eller räcker det med plast för att skydda vagnen under flygresan?

Kommentarer

 • Hej AnnaMaria!

  Vi har inte använt oss av airshell till vagnen när vi rest utan enbart använt plastsäcken från flygplatsen och det har fungerat bra, det har inte blivit några skador el dyl på vagnen. (Ska tillägga att de gånger vi rest med vagn har det varit ngn form av enklare paraplyvagn eller sulky.)

  Är du orolig över att din vagn ska ta skada på ngt sätt verkar det ju dock smidigt att hyra airshell på flygplatsen. Det är nog väldigt olika hur man gör i denna frågan och tycker man ser båda varianterna när man är ute och flyger!

  Med vänlig hälsning
  Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej Anna-Maria!
  Vi har samma erfarenheter som Anneli. De brukar handha vagnarna hyfsat aktsamt men det beror också lite på vilken typ av vagn man har. Är man orolig för det skulle jag rekommendera att hyra en airshell även om sannolikheten att vagnen skall skadas när man bara har plast är tämligen liten.

  Ha en trevlig resa
  Med vänlig hälsning
  Ronny

  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Hej,

  Vi har vid ett antal resor rest med en rejälare Emmaljunga sulky i plastsäck. Den har åkt på flera smällar vilket har gett ett skevt och skadat chassi men fullt brukbar.

  Är det en dyrare vagn som ni är rädda om rekommenderar jag verkligen airshell. Är det inte så noga är plastsäck kanske mer passande.

  Trevlig resa!

  Gölin Swessar Sunwingmamma
 • Tack så mycket för era svar!
  Mvh
  AnnaMaria

  AnnaMaria Frej

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.