Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Barnmat och blöjor på Sunwing (Sandy Beach, Cypern)

Hej,

Vi och vår två små tvillingtjejer (1 år och 3 månader) ska åka på deras första resa i månadsskiftet april/maj! Destinationen är Sunwing Sandy Beach på Cypern, där vi bokat en tvårums Happy Baby lägenhet.

Vi tänker en hel del på det här med barnens mat...
Brukar era (så små) barn äta det som finns på Lollo & Bernie buffén?
Stödjer ni även upp med barnmatsburkar? Tar ni med hemifrån eller köper ni på plats i Mini Market på resorten?

Brukar ni ta med en veckoförbrukning blöjor eller köper ni det på plats?

Vi är tacksamma för alla era andra erfarenheter/tips kring att åka med små barn (15 månader) också! 😀

Tack på förhand!

/ Johan och Ulrika

Kommentarer

 • Hej,

  Vad roligt att ni har bokat resa.

  Vi har rest ganska mycket med barnen, från det att de har varit cirka 4 månader.
  När vår äldsta var i den ålder era barm är var på vi Sunwing Arguineguin. När han var i den åldern tog vi inte med oss någon mat. Han åt från barnbuffén och smakade en del av oss. På frukostbuffén finns det också mycket barnen gillar och känner igen hemifrån, smörgås, yoghurt, ägg och frukt och gurka bland annat.

  När vår yngsta var i den åldern bilade vi runt i Florida. Då hade vi inte heller med oss någon mat förutom välling. Det vi alltid har haft med oss som backup är ett par vällingpaket. Och även några tetravällingpaket i handbagaget.

  Det är ju ungefär samma mat som hemma så barnen äter nog på samma sätt på hotellet som de gör hemma. Om ni har något ni kan ta med som ni vet att barnen alltid älskar och äter så är det bra att ta med det. Mycket finns att köpa på minimarketen också men det är mycket dyrare än hemma.

  Är det varmt när man åker ger man ju barnen mer vätska än vanligt och det går åt fler blöjor än annars. Vi brukar ta med ett blöjpaket eftersom det är dyrare på plats och kompletterar på plats om det behövs.

  Åker man på Sunwingresa brukar det mesta gå väldigt smidigt. Det mesta går att köpa på plats. Sen kan man kan fixa egen mat på rummet om det behövs.

  Ta med många blöjor i handbagaget, eftersom det inte går att få tag på på flygplatsen eller i planet om det skulle ta slut. Ta med lite mellanmål till resan och några leksaker. Viktigast är att komma ihåg solskydd till barnen, UV-kläder och solglasögon.

  Ha en skön resa,
  vänligen,
  Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.