Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Barnmat blöjor Alcudia

Hej!
Ska åka med 10 mån bebis till Alcudia om två veckor och undrar om det finns barnmatsburkar som semper och Nestlé som vi har här hemma? Undrar också om det finns pampers blöjor ?
Reser oxå med två barn 4 o 6 år o har bokat lollo o bernie-svit. Tänkte att de stora skulle sova i bäddsoffan i rummet. Är lite nojig när det är markplan o så. Går det att låsa balkongdörren ordentligt? Hur ser det ut utanför terrassen?

Kommentarer

 • Hej Anna,

  På hotellets Minimarket finns det Pampersblöjor. Barnmatsburkar finns alltid av internationella märken, jag kan dock inte garantera att de märken du nämner finns. Är det något speciellt ni vill ha rekommenderar jag att det packas med hemifrån.

  Terassdörrarna ska alltid gå att låsa. Hur det ser ut utanför beror på vilken av byggnaderna ni har bokat samt vilken rumstyp. När jag var där såg jag några 'Lollo och Bernie'suites på nedre plan i byggnaden Victoria, vad jag minns såg det ut som en 'markbalkong' som vetter mot Miniland. Minnet här är diffust så jag kan inte lova att det var/är så.

  https://alcudia.sunwing.net/media/874341/alcudi...

  Sunwing Alcudia ligger toppenfint och jag är övertygad om att ni kommer få en härlig semester.

  Hälsningar, Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.