Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Anmälan till Barnklubb

Hur anmäler man att barnen vill vara med på barnpassning/klubb (3-7 år) någonstans?

Kommentarer

 • Hej Sandra!
  Det bästa är att du går till miniland vid ankomst och checkar av deras rutiner på just det hotellet.
  En del aktiviteter bokar man i receptionen och en del andra direkt med miniland.
  På öppet hus är man välkommen på drop in men då har föräldrarna ansvar över sina egna barn.
  Här är en länk med information om barnklubbarna.
  Ha en trevlig semester
  Mvh Ronny

  https://www.ving.se/barnklubb


  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Ok detta är Sunwing Alcudia Beach. Så du känner inte till om de har något (liknande bamseklubben där de tar hand om barnen ca två timmar om dagen)?

  Sandra Wiberg
 • Hej igen Sandra!
  Öppet hus brukar vara mellan ca 14-18 och just på den är man välkommen som barn med sina föräldrar. Som förälder kan man vara aktivt med inne eller sitta utanför och kanske läsa en bok.
  Det finns flera olika aktiviteter som barnen gör med ledarna och utan sina föräldrar, vissa är gratis och vissa kostar. Det absolut bästa är att du går till receptionen eller miniland vid ankomst och uppdaterar dig på just Alcudias program och tider etc.

  Ha en trevlig semester
  Mvh Ronny

  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Hej,

  Vill bara flika in med lite mer info :).

  Denna barnklubb skiljer sig en aning mot Fritidsresors Bamseklubb. När det kommer till Bamse (som jag utifrån din fråga gissar att du har erfarenhet av) så bokas ju denna hemifrån för barn 3-5år. o då vet ni när ni kommer att klubben o således 'fri tid' kommer att finnas 5dgr/v a 2h. Om ert barn vill förstås - för vissa blir det pengar 'i sjön' då barnet inte känner sig redo att lämnas till den nya 'förskolan'.

  De ledarledda aktiviteterna på Sunwing sköts oftast av teamet som finns vid Miniland. Dessa aktiviteter bokas någon dag före aktiviteten går av stapeln, endera via personalen i Miniland eller i receptionen.

  Är det viktigt att få plats på flera av dessa så rek jag er att så snart som möjligt efter ankomst kolla av vad som går att boka redan då. Ju mer högsäsong - ju mer tryck på platserna. Här är barn i åldrarna 3-7år välkomna.

  Aktiviteterna är ganska lika mellan bolagen, det är skattjakt, 'födelsedagskalas' osv. Är ganska säker på att det brukar finnas en tidig kvällsaktivitet på Sunwing med.

  Vidare tycker jag det händer mer för barnen på Sunwinghotellen än hos Bamse. Vi gillar att gå o sjunga sånger o ramsor på barnens Afterbeach. Det brukar bli en mysig stund i skuggan innan sista doppet eller kvällsförberedelser o middag. Kvällsshowerna o Minidiscot tycker vi också bättre om som både medtittande föräldrar o aktiva barn :).

  Sen har vi ju Miniland som är en toppengrej att ta som en liten solpaus under dagarna. Som Ronny skriver ska man här följa med o finnas till som förälder. Här kan man leka oftast både inne o ute, kolla på film, rita o pyssla. De brukar ha olika teman o har ni kreativa pysselbarn kommer det vara svårt att få dem o slita sig.

  Så uppläggen är lite olika men med många likheter. Jag är övertygad om att barnen kommer trivas o att ni får en härlig resa ihop!

  Med vänlig hälsning, Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.