Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Aktiviteter barnklubb OBC Makrigialos?

Hej!
Snart bär det för första gången av till Kreta och OBC och vi är minst sagt exalterade!
Vi har en dotter på 3 år som är helt eld och lågor över denna resa och väldigt nyfiken på Lollo och Bernies aktiviteter. Det vi undrar lite över är dessa aktiviteter som barnen gör "på egen hand", hur har era erfarenheter av dessa varit? Förstår såklart att alla barn (vuxna med för den delen) är väldigt unika och det som känns tryggt för den ena känns kanske lite läskigt för den andre, men det vore lite kul och skönt att höra hur era erfarenheter, både bra och mindre bra, sett ut, vad en kan tänka på och hur rutinerna kring allt funkat.
Mvh/ Abbe

Kommentarer

 • Hej Abbe,

  Vad härligt med en resa bokad till Kreta.
  Jag förstår att er dotter är eld & lågor över Lollo & Bernie. Våra tjejer är likadana.

  Det barnen gör på aktiviteterna på egenhand brukar börja med lite pyssel med samma tema som själva aktiviteten vilket kan vara Mini Indianer, Mini Doctor, Mini Polis, Lollo & Bernies födelsedagskalas, Skattjakt mm
  Sedan följer oftast en resortpromenad med Miniland personalen i form av lek/aktivitet så som tjuv & polis, skattjakt, plåstra om en sjuk Lollo, fira Bernie som fyller år osv.

  Därefter är barnen tillbaka på Miniland & få ta del av Skatten eller liknade. Vilket kan vara frukt eller popcorn.
  Hela aktiviteten vara i 90 min & vi upplever tiden som kort då våra tjejer uppskattar detta mycke.
  Det är som du säger, upplevelsen är olika för alla. Ni känner ert barn bäst & vet om hon uppskattar uppstyrda lekar med barn hon kanske inte träffat tidigare eller oftast saknar er & känner sig osäker i nya situationer.

  Det kan vara bra att berätta tidigt att föräldrarna inte är med & se hennes reaktion. Om man saknar sina föräldrar så avbryter så klart personalen & kontaktar er. De flesta barnen är mellan 4-5 år men lekarna passar alla mellan 3-7.

  Att tänka på är att vissa aktiviteter är mycket populära & kan bli fullbokade snabbt. Man bokar lättast via mobilen på my.sunwing när ni är på plats. Vi är väldigt nöjda med utbudet av aktiviteter & upplägget av dessa. Barnen är lyriska när vi hämtar dom efter 90 min.

  Vi har besökt ett flertal SW Resort & personalen på miniland har alltid varit toppen  & vi upplever att dom verkligen tycker om sitt jobb & att roa barn i synnerhet. 
  Hoppas er dotter vågar upptäcka lite på egenhand & att hon uppskattar de lika mycket som våra tjejer.

  Önskar er en härlig semester!
  Hälsningar Emely
  Emely Enocson Sunwingmamma
 • Tack så hemskt för svaret, känns solklart hur det fungerar och ser ut nu, tror lillan kommer ha det superkul!
  Nu ska vi bara förskansa oss tålamod att invänta avresan, sen bär det av!
  Mvh/ Abbe
  Abbr

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.